טאקו דג הליבוט עם סלט סבוי כוסברה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, פילה הליבוט, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דגים עם סלט כוסברה, סלט סבוי עם נענע וכוסברה, ו טאקו דג הליבוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
דק מגררים את ההתלהבות של אחד הלימונים ולהוסיף אותו לקערה של מעבד מזון מיני. לסחוט את מיץ הסיד ולהוסיף את השום, כוסברה, בצל ירוק קצוץ גס, כמון ו 1 כפית מלח ודופק עד קצוץ בערך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים 2 כפות של שמן זית ו 1 כף מים ולהמשיך דופק עד התערובת הופכת רוטב עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
לזרוק את הליבוט בקערה עם כל אבל 1 כף של הרוטב ולתת לרבד במשך 10 עד 15 דקות בזמן שאתה מכין את הכרוב ואת השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ל-1 אננס
הליבוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בקערה גדולה, לזרוק את הנותרים 1 כף רוטב כוסברה עם כרוב, בצל ירוק קצוץ דק, מיץ של סיד השני, 1 כף שמן זית ו 1/2 כפית מלח כשר. בקערה קטנה, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, את מיץ הסיד הנותר וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים חצי הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
7
מוסיפים כמחצית מהדגים, כך שהחתיכות בשכבה אחת, ומבשלים, מסתובבים, עד שהדגים אטומים ופתיתים בקלות עם מזלג, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מעבירים את הדגים לצלחת ומבשלים את הדגים הנותרים עם השמן הנותר. מחלקים את הדגים בין טורטיות העליון עם כרוב.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.