טאקו דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו סלסה, חלפיניו, פתיתי פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.
הוראות
1
מערבבים פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום, כמון. לשפשף הליבוט בתערובת; לטגן בשמן זית עד השחמה, כ 3 דקות בכל צד. מחלקים דגים בין טורטיות; למעלה כל אחד עם חצי חסה, גבינה, סלסה, יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
הליבוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רוטב חמוציות, להגשה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
¼ כפית אורגנו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מערבבים אורז חום עם עגבניות, jalapeo; לשרת עם טאקו.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawry
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מערבבים פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום, כמון. לשפשף הליבוט בתערובת; לטגן בשמן זית עד השחמה, כ 3 דקות בכל צד. מחלקים דגים בין טורטיות; למעלה כל אחד עם חצי חסה, גבינה, סלסה, יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
הליבוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רוטב חמוציות, להגשה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
¼ כפית אורגנו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מערבבים אורז חום עם עגבניות, jalapeo; לשרת עם טאקו.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.