טאקו דגים אפויים + ההתמכרות למטבח (האהובה) שלי עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 613 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל צ'יפוטלה באדובו, טורטיות קמח, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו טאקו דגים מועדף, טאקוס עוף אפויים בתנור – המאכל המשפחתי החדש שלנו, ו טאקו דגים אפויים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לפני הלחם, מתבלים כל פיסת דגים (משני הצדדים) במלח ופלפל. לאחר מכן, לטבול כל פיסת דגים בקמח ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
העברה לתערובת הביצה, ציפוי כל הצדדים, ומאפשר כל תוספת לטפטף. לבסוף, מניחים את חתיכת הדגים בפירורי לחם panko ואת המעיל באופן שווה, בעדינות הקשה על פירורי הלחם לתוך ציפוי הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(קיבלר)
3
מניחים את חתיכת הדג על תבנית האפייה וחוזרים עד שכל הדגים פורחים בפירורי לחם. כדי להימנע מאצבעות מבולגנות וגושי בפירורי לחם, השתמש ביד אחת למרכיבים היבשים ויד אחת למרכיבים הרטובים (אני תמיד משתמש ביד ימין למרכיבים היבשים, וביד שמאל למרכיבים הרטובים). כל עוד אתה יכול לשמור על הידיים שלך ישר, אשר יכול להיות קל יותר אמר מאשר לעשות, אתה יכול למנוע breading האצבעות שלך יחד עם הדגים!
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים את הדג במשך כ 15 דקות, מפנה פעם אחת. החלק החיצוני של הדג יהיה זהוב ופריך, והפנים יהיה לח ומתקלף.בעוד הדג אופה, הכינו את סלט הכרוב. בקערה גדולה, לשלב את הכרוב, בצל, גזר וכוסברה. בקערת ערבוב קטנה נפרדת, להקציף יחד את פלפל צ ' יפוטלה באדובו, שמנת חמוצה, דבש, ומיץ לימון. לאחר שילוב, לשפוך על תערובת הכרוב. השתמש זוג מלקחיים כדי לזרוק את סלט הכרוב, באופן שווה ציפוי תערובת הכרוב עם dressing.To להרכיב את הטאקו, למקם שתי חתיכות של דגים על כל טורטייה העליון עם סלט הדבש צ ' יפוטלה. אם תרצה, מקשטים עם פלחי ליים נוספים ועלי כוסברה (פלחי הלימון עובדים היטב כדי לתמוך את הקצוות של הטאקו).
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
סיד טריז
1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
שמן פלפל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.