קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

טאקו דגים בגריל

טאקו דגים בגריל
המתכון טאקו דגים בגריל יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 548 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך אבקת שום, יוגורט, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל, טאקו דגים בגריל, ו טאקו דגים בגריל.

הוראות

1
לטאטא יחד מרכיבים לרוטב לבן לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מערבבים מיץ ליים, שמן וכמון בצלחת רדודה לא מגיבה מספיק קטנה רק כדי להחזיק את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים דגים ופונים למעיל במרינדה. מתבלים עם מלח ופלפל ודגים במרינדה בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. או לערבב תבלינים יבשים יחד ומפזרים על שני הצדדים של דגים.מחממים גריל בינוני חם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מברשת גריל באח עם שמן. גריל דגים עד רק מבושל דרך, על 3-5 דקות לכל צד. לשבור דגים לחתיכות גדולות.ממלאים טורטייה עם דגים וליווי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
טפטוף עם רוטב לבן וסוחטים טריזי ליים טריים על טאקו.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפוליםרוטב חם או ¼ כפית אבקת צ'יפוטלה קרקע (אופציונלי) (טאקו בצד השמאל יש רוטב עם אבקת צ' יפוטלה, טאקו בצד הימין יש רוטב בלי)רוטב חם או ¼ כפית אבקת צ'יפוטלה קרקע (אופציונלי) (טאקו בצד השמאל יש רוטב עם אבקת צ' יפוטלה, טאקו בצד הימין יש רוטב בלי)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דג לבן מוצק, כגון הליבוט או מח דג לבן מוצק, כגון הליבוט או מח " י1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי12 כפיות אבקת שוםמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיונז (אני אוהב Vegenaise ללא סויה)מיונז (אני אוהב Vegenaise ללא סויה)4שרימפס וורידיםשמן (לצחצוח גריל)שמן (לצחצוח גריל)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית לא מזוקקשמן זית לא מזוקק8טורטיות תירס 6 אינץ', התחמם או על גריל או מחומם מחבת מחבת עד גמישטורטיות תירס 6 אינץ', התחמם או על גריל או מחומם מחבת מחבת עד גמיש2חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים4שרימפס וורידיםטרי פיקו דה גאלו (סלסה), טרי סיד לחתוך פלחיטרי פיקו דה גאלו (סלסה), טרי סיד לחתוך פלחי4שרימפס וורידיםאבוקדו פרוס, ממרח אבוקדו, בצל אדום כבוש או צנוניות, נאפה מגורר, סבוי או כרוב ירוק או סלט כרובאבוקדו פרוס, ממרח אבוקדו, בצל אדום כבוש או צנוניות, נאפה מגורר, סבוי או כרוב ירוק או סלט כרוב4שרימפס וורידיםלשפשף יבשלשפשף יבש1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1צביטהקמצוץ מלח יםקמצוץ מלח ים4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'יוגורט לא ממותק שלםיוגורט לא ממותק שלם4שרימפס וורידיםאואו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.