המתכון טאקו דגים בגריל עם רוטב סיד צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 6 שעות ו 44 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 2617 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורשים כרוב, חומץ מזוקק, שמן זית כתית מעולה ופילה אמנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. עם כפית ציון 99%, המנה הזו מדהימה. טאקו דגים בגריל עם רוטב צ'יפוטלה-ליים, טאקו דגים צ'יפוטלה-ליים, ו טאקו דגים של צ'יפוטלה ליים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
להכנת המרינדה מקציפים בקערה את שמן הזית, החומץ, מיץ הליים, גרידת הליים, הדבש, השום, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים, הפלפל השחור והרוטב החם עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את האמנון בכלי רדוד, ויוצקים את המרינדה על הדג. מכסים ומקררים 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
אמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
להכנת הרוטב, שלבו בקערה את השמנת החמוצה ורוטב האדובו. מערבבים פנימה את מיץ הליים, גרידת הליים, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים מלח ופלפל בכמויות הרצויות. מכסים ומכניסים למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ומגרד שמן קל. הגדר סורג 4 אינץ ' מהאש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מוציאים דגים מהמרינדה, מסננים את כל העודפים וזורקים את המרינדה. צולים נתחי דג עד שמתקלפים בקלות במזלג, הופכים פעם אחת, כ -9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
הרכיבו טאקו על ידי הנחת נתחי דגים במרכז הטורטיות עם כמויות רצויות של עגבניות, כוסברה וכרוב; מזלפים רוטב. להגשה מגלגלים טורטיות סביב מילויים ומקשטים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.