קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 44 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

טאקו דגים בגריל עם רוטב ליים צ'יפוטלה

טאקו דגים בגריל עם רוטב ליים צ'יפוטלה
המתכון טאקו דגים בגריל עם רוטב סיד צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 6 שעות ו 44 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 2617 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורשים כרוב, חומץ מזוקק, שמן זית כתית מעולה ופילה אמנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. עם כפית ציון 99%, המנה הזו מדהימה. טאקו דגים בגריל עם רוטב צ'יפוטלה-ליים, טאקו דגים צ'יפוטלה-ליים, ו טאקו דגים של צ'יפוטלה ליים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
להכנת המרינדה מקציפים בקערה את שמן הזית, החומץ, מיץ הליים, גרידת הליים, הדבש, השום, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים, הפלפל השחור והרוטב החם עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את האמנון בכלי רדוד, ויוצקים את המרינדה על הדג. מכסים ומקררים 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
אמנוןאמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
להכנת הרוטב, שלבו בקערה את השמנת החמוצה ורוטב האדובו. מערבבים פנימה את מיץ הליים, גרידת הליים, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים מלח ופלפל בכמויות הרצויות. מכסים ומכניסים למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ומגרד שמן קל. הגדר סורג 4 אינץ ' מהאש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מוציאים דגים מהמרינדה, מסננים את כל העודפים וזורקים את המרינדה. צולים נתחי דג עד שמתקלפים בקלות במזלג, הופכים פעם אחת, כ -9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הרכיבו טאקו על ידי הנחת נתחי דגים במרכז הטורטיות עם כמויות רצויות של עגבניות, כוסברה וכרוב; מזלפים רוטב. להגשה מגלגלים טורטיות סביב מילויים ומקשטים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

מרכיבים

1ראש קטןכרוב, קורד וגרוסכרוב, קורד וגרוס0(יכול להיות או להרחיק)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1(יכול להיות או להרחיק)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב אדובו מפלפלים צ'יפוטלהרוטב אדובו מפלפלים צ'יפוטלה1חבורהכוסברה, קצוץכוסברה, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו1(יכול להיות או להרחיק)¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה2(יכול להיות או להרחיק)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמרינדהמרינדה2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי2(יכול להיות או להרחיק)2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2לימונים, חתוכים בפלחי עץ.לימונים, חתוכים בפלחי עץ.11 קילו קישואים,רוטב פלפל חריף, או לפי הטעםרוטב פלפל חריף, או לפי הטעם6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)תיבול פירות ים, כגון ישןתיבול פירות ים, כגון ישן11 קילו קישואים,תיבול פירות ים, כגון ישןתיבול פירות ים, כגון ישן6ריבס, קצוץ טרי או קפואהלבשההלבשה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמנת חמוצה בהירהשמנת חמוצה בהירה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה אמנון, לחתוך לחתיכותפילה אמנון, לחתוך לחתיכות3עגבניות בשלות, זרע וקוביותעגבניות בשלות, זרע וקוביות283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טורטיות חבילהטורטיות חבילה2(חוֹרֶף)חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.