טאקו דגים מוכה Cerveza עם בצל ומלפפון כבושים מהירים
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו דגים מוכה Cerveza עם בצל חמוץ ומלפפון מהיר יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 952 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, בירה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טאקו דגים מוכה Cerveza עם בצל ומלפפון כבושים מהירים, מלפפון מהיר וסלט כבוש בצל אדום, ו טאקו דגים מוכה בירה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 כוס קמח, כמון, קאיין ומלח. לאט לאט לטאטא בירה עד עבה, אבל לא נוזל. לדלות דגים בקמח שנותר ראשון, ואז להטביע בבלילה. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
4
ניקוז על צלחת מרופדת מנייר.
5
בינתיים, טורטיות גריל על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מגישים דגים בטורטיות עם בצל ומלפפון כבושים מהירים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ענפי שמיר שנקטפו
ממתק תמנון בריט
7
בסיר בינוני, מביאים להרתיח את החומץ, הסוכר, המים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מוסיפים בצל ומלפפון וממשיכים לבשל עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.