קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

טאקו דגים מוכה בירה עם עגבניות וסלסה אבוקדו

טאקו דגים מוכה בירה עם עגבניות וסלסה אבוקדו
טאקו דגים מוכה בירה עם עגבניות & Salsan אבוקדו הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, בירה, קאיין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים מוכה בירה עם סלסה מרגריטה מנגו, טאקו אבוקדו מוכה בירה עם סלסה תירס טרי, ו טאקו דגים מוכה בירה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו