המתכון טאקו דגים עם כרוב, Jicama, שעועית שחורה מוכן תוך כ 36 דקות, וזה בהחלט מדהים pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. אם יש לך כמון טחון 0.03, jicama, מיץ ליים 0.66, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טאקו סלמון צרוב עם שעועית שחורה מנגל, סלט כרוב, וצ'י, טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ושעועית שחורה מתובלת, ו טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ושעועית שחורה מתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 475 מעלות. קו אפייה גיליון עם רדיד אלומיניום; מברשת עם שמן ולהניח בצד. מחסנית טורטיות לעטוף בנייר כסף. בקערה גדולה, מערבבים יחד יוגורט, כוסברה, מיץ ליים ורוטב חם; מתבלים במלח ופלפל.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.