טאקו דגים עם סלט מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם כרוב, מתכון מקלות הדגים של ביג דדי, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש במיץ ליים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 1 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. הציון הזה די טוב. נסו טאקו טופו אפוי מתוק ומעושן עם סלט הדרים קוקוס, טאקו דגים עם סלט כוסברה, ו טאקו דגים פיקנטי עם סלט כרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שאינה מגיבה מוסיפים את היוגורט, רוטב האדובו, גרידת הליים, המיץ, הכוסברה ומתבלים היטב במלח ופלפל. זורקים פנימה את הכרוב והבצל וזורקים היטב לאיחוד. טועמים שוב לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב Adobo
גרידת ליים
תיבול
עלי וגבעולי כוסברה
כרוב
בצל
יוגורט
מיץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
כדי להרכיב את הטאקו, הניחו כמה חתיכות דג במרכז כל טורטיה. ערמו את הקולסלו על גבי הדג וקפלו את שולי הטורטייה פנימה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
דגים
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס מכינים גיליון אפייה בנייר כסף ומרססים בשמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
4
בצלחת פשטידה רדודה או בצלחת מערבבים את הקמח, אבקת השום, הפפריקה ו -1 כפית תיבול פירות ים, תוך ערבוב טוב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות ים
אבקת שום
פפריקה
קמח לכל מטרה
5
מוסיפים את החלבונים הטרופים לצלחת או צלחת פאי אחרת ואז מוסיפים את הפנקו לצלחת או צלחת פאי אחרת.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
פאנקו.
6
מפזרים קלות את הדג, הקמח, החלבונים והפאנקו עם מלח ופלפל ותיבול פירות ים. התחל בלקיחת 1 חתיכת דג בכל פעם וחפירת תחילה בקמח, אחר כך לחלבוני הביצה, אחר כך הפנקו ואז הניח אותו על תבנית האפייה המוכנה. חזור על הפעולה עם שאר חלקי הדג. מרססים את צמרות מקלות הדגים בשמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות ים
מלח ופלפל
שמן קנולה
חלבונים
קמח לכל מטרה
פאנקו.
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים את הדג במשך 8 דקות, הופכים פעם אחת וממשיכים לבשל עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
מוציאים את מקלות הדגים ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הכובע האדום של מונטינור פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מונטינור אדום קאפ פינו נואר
פירות מאוזנים עם לחץ סביבתי מינימלי. זהו תערובת של כל בלוקים פינו נואר מעובדים. כל מגרש מותסס באמצעות שמרים מקומיים וכתוצאה מכך ביטוי אמיתי של האדמה עליה הוא גדל. שתו מעכשיו עד 2018. זוג עם: סלמון, נקניק, דלעת, בשרים על האש ופטריות הם חלק מהמרכיבים הרבים ששילבנו עם בציר 2014.