המתכון ההודי טאקו דלוקס יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה מכלמתכונים יש 3 אוהדים. אם יש לכם סוכר, עגבניות, תערובת תיבול צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. נסו טאקו דלוקס, טאקו הודי, ו טאקו הודי אוקלהומן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית ומבשלים ומערבבים 1 בצל קצוץ בחמאה המומסת עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים סיר גדול על אש בינונית-גבוהה ויוצקים פנימה שעועית פינטו, שעועית כליה, חזיר ושעועית, רוטב עגבניות, בצל מבושל ו 1/4 כוס מים, תוך ערבוב לשילוב. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים פנימה 3 כפות סוכר, תערובת תיבול צ 'ילי, אבקת צ' ילי ומלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
כ-14 Oz קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות לקוביות
פחית אחת (28 אונקיות) בשר חזיר ושעועית
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן זית כתית מעולה של גויה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שעועית פינטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
תן לצ ' ילי להתבשל בזמן שתסיים את השלבים הנותרים, 10 עד 20 דקות. מערבבים מדי פעם צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4
מערבבים 3 כוסות קמח עם אבקת אפייה, 6 כפות סוכר ומלח בקערת ערבוב גדולה; מערבבים פנימה 2 כוסות מים או כמות הדרושה להכנת בצק מעשי.
ההודי עובד ממש טוב עם גרונר וולטלינר,ריזלינג ורוז נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. ההרגל גרונר וולטלינר ראנצ ' ו ארויו פרדידו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
הרגל גרונר ולטלינר ראנצ ' ו ארויו פרדידו
גררנר וולטלינר ידוע כזן היין הידידותי ביותר למזון בעולם. טרי, תוסס, הרבה חומציות. נמוך יותר באלכוהול. מזון סופר ידידותי.