טאקו הליבוט עם רוטב יוגורט ליים
טאקו הליבוט עם רוטב יוגורט ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, אבקת צ'ילי, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: Hellibut Tostadas עם רוטב יוגורט ליים, טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי, ו טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי.
הוראות
מניחים דגים בקערה רדודה, ומכסים עם 3 כפות מיץ, 1/2 כפית מלח, ופלפל. מכסים ומקררים 20 דקות.
שלב הנותרים 1 מיץ כף, יוגורט, סוכר, 1/4 כפית מלח, אבקת צ ' ילי. כיסוי וצינה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים ומרינדה למחבת. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים דגים ל 8 חתיכות שוות.
לחמם את טורטיות התירס על פי הוראות החבילה. מעל כל טורטייה עם כ 2 אונקיות דגים, 1/4 כוס כרוב מגורר, 2 כפות תערובת יוגורט, 2 פרוסות אבוקדו, ו 1/2 כפיות כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.