טאקו חזיר עם מנגו-סלסה אבוקדו
המתכון טאקו חזיר עם סלסה מנגו-אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. אם יש לכם פלפל חלפיניו, מלח ופלפל, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טאקו חזיר אידיוט Crockpot עם סלסה אבוקדו ומנגו, טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו, ו טאקו עוף עם מנגו-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הסלסה: בקערה, מערבבים יחד את המנגו, אבוקדו, בצל, מיץ ליים, כוסברה, וחלפיניו. מכסים את הסלסה ומקררים עד מוכן לשרת.
מניחים את צלעות החזיר בצלחת לא מגיבה.
מוסיף את השום, בצל, בצל ירוק, כמון, שמן זית, מלח ופלפל באופן שווה על שני הצדדים של הצלעות, לכסות, ומקרר לפחות 3 שעות או עד לילה.הכן גריל. מתבלים את צלעות החזיר משני הצדדים במלח.
מניחים על מתלה הגריל ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד חרוט עם סימני גריל, ורוד זהוב ואור במרכז כאשר לחתוך עם סכין. בערך 5 עד 6 דקות לכל צד.
חותכים את החזיר לרצועות דקות ומחלקים את החזיר באופן שווה בין טורטיות.
טפטוף עם סלסה אבוקדו מנגו, מקשטים עם כוסברה, ומגישים מיד.