המתכון טאקו חזיר עם סלסה מנגו-אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. אם יש לכם פלפל חלפיניו, מלח ופלפל, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טאקו חזיר אידיוט Crockpot עם סלסה אבוקדו ומנגו, טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו, ו טאקו עוף עם מנגו-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הסלסה: בקערה, מערבבים יחד את המנגו, אבוקדו, בצל, מיץ ליים, כוסברה, וחלפיניו. מכסים את הסלסה ומקררים עד מוכן לשרת.
מוסיף את השום, בצל, בצל ירוק, כמון, שמן זית, מלח ופלפל באופן שווה על שני הצדדים של הצלעות, לכסות, ומקרר לפחות 3 שעות או עד לילה.הכן גריל. מתבלים את צלעות החזיר משני הצדדים במלח.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.