קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

טאקו חזיר עם מנגו-סלסה אבוקדו

טאקו חזיר עם מנגו-סלסה אבוקדו
המתכון טאקו חזיר עם סלסה מנגו-אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. אם יש לכם פלפל חלפיניו, מלח ופלפל, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טאקו חזיר אידיוט Crockpot עם סלסה אבוקדו ומנגו, טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו, ו טאקו עוף עם מנגו-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הסלסה: בקערה, מערבבים יחד את המנגו, אבוקדו, בצל, מיץ ליים, כוסברה, וחלפיניו. מכסים את הסלסה ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את צלעות החזיר בצלחת לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3
מוסיף את השום, בצל, בצל ירוק, כמון, שמן זית, מלח ופלפל באופן שווה על שני הצדדים של הצלעות, לכסות, ומקרר לפחות 3 שעות או עד לילה.הכן גריל. מתבלים את צלעות החזיר משני הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מניחים על מתלה הגריל ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד חרוט עם סימני גריל, ורוד זהוב ואור במרכז כאשר לחתוך עם סכין. בערך 5 עד 6 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
חותכים את החזיר לרצועות דקות ומחלקים את החזיר באופן שווה בין טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
טפטוף עם סלסה אבוקדו מנגו, מקשטים עם כוסברה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.