טאקו טונה ממרח אבוקדו
אם יש לכם סטייק טונה צהובת סנפיר, טורטיות תירס, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: טאקו פטה עם ממרח אבוקדו, טאקו ממרח אבוקדו טעון, ו קישואים וטאקו תירס עם ממרח אבוקדו.
הוראות
מערבבים את הבצל, מיץ ליים, 1/4 כפית מלח, ואבוקדו.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים טונה עם הנותרים 1/2 מלח כפית.
להוסיף טונה למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
חותכים טונה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מחלקים תערובת אבוקדו באופן שווה בין טורטיות. מחלקים טונה באופן שווה בין טורטיות.