מתכון טאקו לחי בשר מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם, מלח ופלפל, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לחי בקר ועוגת Stout עם מאפה סטילטון, קונפי בשר בקר עם לפת מקורמלת, ו לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים מי מלח. להביא את המלח לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולתת לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את לחיי הבשר למלח המקורר (אם מוסיפים את הבשר למלח החם, הבשר יתבשל במקום במרינדה).
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.