טאקו לחי בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו לחי בשר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, מיץ של תפוזים, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. וזה לא כל כך מרהיב. נסו טאקו לחי בקר, לחי בקר ועוגת Stout עם מאפה סטילטון, ו קונפי בשר בקר עם לפת מקורמלת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים מי מלח. להביא את המלח לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולתת לו להתקרר.
מוסיפים את לחיי הבשר למלח המקורר (אם מוסיפים את הבשר למלח החם, הבשר יתבשל במקום במרינדה).
מניחים את הסיר במקרר שלך ומשרים את לחיי הבשר, חשופות, במי מלח בן לילה.
למחרת בבוקר, להגדיר את הלחיים בשר (עדיין במי מלח) על חום גבוה ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשל, חשוף, עד הלחיים בשר רך, על 1 שעה.
הסר את לחיי הבשר מן הסיר, להשליך את המלח, ולתת להם להתקרר. לאחר הלחיים התקררו, בערך לקצוץ אותם לחתיכות קטנות.
מערבבים את כל החומרים לסלסה בבלנדר או מעבד מזון ומחית.
מחממים את השמן על מחבת או במחבת ומבשלים את הטורטיות מעל חום בינוני במשך 30 שניות כדי להתפזר, ואז להעיף.
הסר את הטורטיות ולהוסיף את לחיי הבשר למחבת או מחבת, בישול במשך כ 2 דקות, עד הבשר הוא caramelized. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להביא את הכל יחד, מחסנית 2 טורטיות על צלחת העליון עם לחיי בשר. סלסה כפית על כל הבשר.
Reprinted with permission from L. A. Son: My Life, My City, My Food by Roy Choi. זכויות יוצרים © 2013 by Roy Choi, Tien Nguyen, And Natasha Phan; photographs © 2013 by Bobby Fisher. פורסם על ידי אנתוני בורדיין בוק / Ecco, an imprint of Harper