טאקו מרגריטה דגים עם צ'יפוטלה - מיונז ליים וארוגולה
טאקו מרגריטה דגים עם צ'יפוטלה-מיונז ליים וארוגולאן נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 291 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, טורטיות תירס, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצ'יפוטלה המשומר צ' ילה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. נסו טאקו דגים עם מיונז צ'יפוטלה, טאקו דגים ליים צ'יפוטלה, ו Chipotle-ליים טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
מוסיפים הליבוט לשקית; חותמים ומרינים במקרר 30 דקות, מסתובבים מדי פעם.
הסר הליבוט מן התיק; להשליך מרינדה. פט הליבוט יבש; מפזרים מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף הליבוט; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness. לשבור דגים לחתיכות.
מערבבים מיונז, כוסברה, מיץ, וצ ' יפוטלה.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות; העליון כל טורטיה עם ארוגולה 1/4 כוס על תערובת מיונז 2 כפיות. מתקפל לחצי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.