טאקו סביצ'ה מקסיקני
המתכון טאקו Ceviche מקסיקני יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 456 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבוקדו, עגבניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו סביצ'ה מקסיקני, סביצ'ה מקסיקני, ו סביצ'ה מקסיקני פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים בצלחת זכוכית בינונית או קערה; מפזרים מלח ים ופלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים מיץ ליים, מיץ לימון וסוכר וזורקים. מכסים ומקררים עד שהדגים הופכים ללבנים וכבר לא נראים גולמיים, מתהפכים מדי פעם, לפחות 4 שעות ועד 6 שעות.
Placeceviche בקערה גדולה; להוסיף עגבניות, redonion, jalapeños כבוש, 1 כף נוזל מן הצנצנת, ושמן זית לזרוק להתמזג. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מוסיפים חסה, אבוקדו וכוסברה לתערובת סביצ ' ה וזורקים. למלא קונכיות טאקו בתערובת סביצ ' ה. מעל כל טאקו עם כפית גדולה של סלסה ומגישים.