טאקו סלמון בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה
טאקו סלמון בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . במנה עיקרית זו יש 421 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך, פפריקה, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם רוטב צ'יפוטלה ליים, טאקו סלמון בגריל עם רוטב צ'יפוטלה, ו מכרזי עוף בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה.
הוראות
לשפשף את מלח שום, פפריקה, סוכר וכמה תיבול לתוך הבשר של פילה סלמון.
מערבבים את היוגורט, רסק צ ' יפוטלה או רוטב חם ומיץ ליים יחד בקערה עם כמה תיבול, ולהניח בצד.
מניחים את הסלמון על מגש אפייה מרופד בנייר כסף וגריל, בצד העור למטה, במשך 7-8 דקות עד מבושל דרך.
הסר מן הגריל בזהירות לקלף ולהשליך את העור.
פתית את הסלמון לחתיכות גדולות ולהגיש עם טורטיות מחוממות, יוגורט צ ' יפוטלה, כרוב מגורר, כוסברה, jalapeos ו פלחי לימון.
להוסיף שייק של רוטב חריף, אם אתה אוהב את זה חריף.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.