קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

טאקו סלמון בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה

טאקו סלמון בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה
טאקו סלמון בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . במנה עיקרית זו יש 421 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך, פפריקה, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם רוטב צ'יפוטלה ליים, טאקו סלמון בגריל עם רוטב צ'יפוטלה, ו מכרזי עוף בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה.

הוראות

1
לשפשף את מלח שום, פפריקה, סוכר וכמה תיבול לתוך הבשר של פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מערבבים את היוגורט, רסק צ ' יפוטלה או רוטב חם ומיץ ליים יחד בקערה עם כמה תיבול, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הסלמון על מגש אפייה מרופד בנייר כסף וגריל, בצד העור למטה, במשך 7-8 דקות עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר מן הגריל בזהירות לקלף ולהשליך את העור.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
פתית את הסלמון לחתיכות גדולות ולהגיש עם טורטיות מחוממות, יוגורט צ ' יפוטלה, כרוב מגורר, כוסברה, jalapeos ו פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
7
להוסיף שייק של רוטב חריף, אם אתה אוהב את זה חריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.