קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

טאקו ספגטי לאפות

טאקו ספגטי לאפות
טאקו ספגטי אופים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 919 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו צ'יפס טורטיה, תירס, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 57%, המנה הזו טובה. נסו טאקו ספגטי, טאקו ספגטי, ו אחד סיר טאקו ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים ספגטי במים הרותחים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים ומעבירים פסטה לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בקר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; מסננים וזורקים שומן. מערבבים פנימה תיבול טאקו ומים; מבשלים עד להסמכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
מיםמים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים רוטב תירס וטאקו; מבשלים ומערבבים עד לחימום, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקורוטב טאקו
תירסתירס
6
שלב בקערה שמנת מרק עוף, שמנת חמוצה ו -1 כוס גבינת צ ' דר עד לערבוב אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת של מרק עוףשמנת של מרק עוף
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מורחים תערובת על ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מורחיםמורחים
8
מורחים תערובת בקר על תערובת שמנת חמוצה ומעליהם 1 כוס גבינת צ 'דר וצ' יפס טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מורחיםמורחים
בקרבקר
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, כ -30 דקות. מניחים להתקרר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור