ניוקי התרד של ג'יימס פיטרסון
המתכון ניוקי תרד של ג'יימס פיטרסון יכול לספק הכמיהה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 381 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צ'ילי כבוש של ג' יימס פיטרסון, ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin, ו בישול טוב וישיסואז מאת ג'יימס פיטרסון (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים בחוזקה לסחוט תרד מבושל בידיים שלך לצלצל החוצה כל מים.
שים את התרד במעבד מזון עם ריקוטה, ביצים, 1 כוס קמח, ופרמזן. Purée בערך 1 דקה.
להעביר את הבצק לקערה גדולה ולעבוד הנותרים 2 כוסות קמח, מרווה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מוסיפים קמח נוסף במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלהיצמד לאצבעות.
מגלגלים את הבצק לחמישה לחמניות, כל אחד באורך 15 אינץ 'ובעובי 3/4 אינץ'.
חותכים את הבצק לתוך כדורי 3/4 אינץ ' (אתה צריך לקבל כעשרים כדורי לכל גליל).
להעביר כדורי מחבת גיליון היטב מאובק עם קמח.
לחלוט את הכדורים במחבת גדולה מצויד מים רותחים במשך כ 7 דקות. הרם את הניוקי החוצה עם כפית מחוררת או רחפן ולהעביר אותם לקערה עם חמאה מומסת בו. לזרוק אותם בקערה כדי למנוע מהם דבק. (ניוקי יכול להיות מבושל קדימה ונשמר במקרר במשך כמה ימים.) מבשלים וזורקים את הניוקי המבושל ברוטב חם או אופים אותם בגרין.