טאקו עוף עם מנגו-סלסה אבוקדו
טאקו עוף עם מנגו-Salsan אבוקדו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 380 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבוקדו, עגבניות, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טאקו עוף עם מנגו-סלסה אבוקדו, טאקו שרימפס עם סלסה אבוקדו מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו.
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
שלב הראשון 4 מרכיבים; מערבבים 1/2 כפית מלח. לשפשף על עוף.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
בעוד טבחים עוף, לשלב מנגו והבא 6 מרכיבים (דרך jalapeo); מערבבים הנותרים 1/4 מלח כפית.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה; למעלה עם עוף וסלסה.