קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

טאקו פסטה לזרוק

טאקו פסטה לזרוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טאקו פסטה לזרוק. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 79 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את טאקו בל וסלסה עבה, ארבע גבינות, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עניבת פרפר לזרוק פסטה, זריקת הפסטה של פאט, ו פיצה " פסטה לזרוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מלחמלח
2
בינתיים, בשר חום עם בצל במחבת גדולה. מוסיפים את 4 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים ספגטי; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים רוטב בשר; מערבבים קלות. למעלה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני