קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו צמחוני

טאקו צמחוני
טאקו Veggie עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 414 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קונכיות טאקו תירס, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. , שהוא מוצק. נסו טאקו Veggie, טאקו Veggie, ו טאקו Veggie (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החצילים במסננת ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
בואו לעמוד במשך 1 שעה. להתייבש עם מגבות נייר. בינתיים, מחממים 4 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מוסיפים את החצילים ואת sauté עד כמעט מכרז, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
שמן בישולשמן בישול
4
הסר לתבשיל.
5
מחממים את השמן הנותר באותו מחבת על אש נמוכה; לנבול את הבצל, שום ופלפל אדום במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים תבשיל על אש נמוכה ומוסיפים את החומרים דרך הפטרוזיליה. מבשל, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
7
מערבבים את שעועית הכליה וחומוס; לבשל במשך 15 דקות. העור של החצילים צריך להיות רך. להתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
תיבולתיבול
חומוסחומוס
חצילחציל
1
מניחים 1/4 כוס ירקות מבושלים בכל קונכיית טאקו. למעלה עם קצת חסה מגורר ו 1 כף כל אחד בצל ועגבניות. מנה עם שמנת חמוצה ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
גבינהגבינה
בצלבצל
2
מגישים באופן מיידי.
3
לפי טאקו: 420 קלוריות, 29 גרם פחמימות, 13 גרם חלבון, 29 גרם שומן, 45mg כולסטרול
4
אחר

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומוס משומר, סחוטחומוס משומר, סחוט794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות canעגבניות can227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת צ'דר מגורדתגבינת צ'דר מגורדת11 כף אורגנו מיובש1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2חתיכות טופי הית' ברמלח גסמלח גס2חתיכות טופי הית' ברבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורים שעועית אדומה כהה, סחוטשימורים שעועית אדומה כהה, סחוט1קטןחצילים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץחצילים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחסה קרחון מגורר דקחסה קרחון מגורר דק62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה4עגבניות שזיף בשלות, חתוכות לקוביותעגבניות שזיף בשלות, חתוכות לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ8שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות8קונכיות טאקו תירס קשהקונכיות טאקו תירס קשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."