זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בקלה, שמן canolan, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו טונה עם קרם ווסאבי וסלסה אבוקדו מנגו, ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, ו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, מערבבים היטב מיץ ליים, טקילה, כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
טקילה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף את הדג וזרוק למעיל. להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
טורטיות חמות על גריל או מחבת. מכסים במגבת כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בתנור הולנדי בינוני, מחממים את שמן קנולה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
הסר דגים מן המרינדה, לנער את עודף, לדלות קמח טמפורה, להטביע בבלילה מעורבת טמפורה קר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
7
רול בפירורי לחם panko, הקשה panko על דגים. אחד אחד להוסיף דגים לשמן, כדי לוודא לשמור על חתיכות הדגים מופרדות. מטגנים במשך 4 עד 5 דקות, או עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות
דַק-
8
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
מערבבים כרוב, כוסברה ובצל. מחסנית 2 טורטיות; מקום 1/8 של דגים על גבי כל אחד, העליון עם תערובת כרוב, פיקו דה גאלו, ו איולי לימון טקילה.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
קציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רי
טקילה
איולי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
10
מגישים באופן מיידי.
11
בקערה, מערבבים את כל החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומקררים במשך שעה 1 עבור טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים וצינה במשך 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.