זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בקלה, שמן canolan, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו טונה עם קרם ווסאבי וסלסה אבוקדו מנגו, ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, ו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, מערבבים היטב מיץ ליים, טקילה, כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
טקילה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רול בפירורי לחם panko, הקשה panko על דגים. אחד אחד להוסיף דגים לשמן, כדי לוודא לשמור על חתיכות הדגים מופרדות. מטגנים במשך 4 עד 5 דקות, או עד חום זהוב בהיר.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.