טאקו רך עם צ'ילי פרוס וגבינה (Rajas Con Queso)
המתכון טאקו רך עם צ'ילי פרוס וגבינה (Rajas Con Queso) מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, בצל, גבינת ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב הלילה: פטריות, ראג'ה, וטאקו תירס עם Queso פרסקו, Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ו פרוס טאקו טונה רך (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. שים צ ' יילס על תבנית אפייה ולצלות על 3 ב. מחום, מפנה לפי הצורך כדי char ו שלפוחית בכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
בואו מגניב. להיפטר מגבעולים וזרעים.
חותכים צ ' ילי לרצועות דקות.
בינתיים, ב 6-8-in. מחבת מעל חום בינוני-גבוה, לבשל בצל בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, 4 עד 5 דקות.
מערבבים בצ ' ילה רצועות העליון עם שכבה של פרוסות גבינה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד גבינה נמסה, על 2 דקות. סקופ חם צ ' ילה תערובת לתוך טורטיות.