טאקו שרימפס עם סלט כרוב
אם יש לכם כוסברה, גזר, טורטיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. נסו טאקו חזיר משך עם סלט כרוב, הלך לדוג, טאקו שפמנונים עם סלט צ'יפוטלה., ו צ'יפוטלה צלוי טאקו חזיר עם סלט כרוב אדום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סלט הכרוב: בקערה בינונית לשלב את המיונז, שמנת כבדה, פלפל צ ' יפוטלה ומלח.
מוסיפים את הכרוב, גזר ובצל לתערובת המיונז ומערבבים היטב. הגדר aside.In קערה בינונית מערבבים את הכמון, שמן זית, מיץ ליים, מלח ופלפל.
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל.
מניחים את השרימפס במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים כ 2 דקות בכל צד או עד השרימפס cooked.To מגישים, סלט כרוב עם כפית על הטורטייה, ואז למעלה עם שרימפס וכוסברה טרייה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.