טאקוס דה אצלגס
המתכון טאקו דה Acelgas מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 318 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, טורטיות תירס, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו).
הוראות
מחממים את התנור ל 93°. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מניחים מדף תיל מעל תבנית אפייה אחרת.
פירה עגבניות ושום בבלנדר או מעבד מזון. במידת הצורך, להוסיף עד 1/2 כוס מים כדי להקל על מיזוג.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את פירה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד עבה, כ 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
בעוד פירה עגבניות הוא צמצום, למלא סיר גדול עם מים ולהביא לרתיחה.
מוסיף את chard ומבשלים במשך 10 דקות, עד מכרז.
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף.
מוסיפים את הכריך ואת השום הטחון, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד המילוי יבש מאוד בטעם טוב.
לעטוף 8 טורטיות בכל פעם במגבת מטבח נקייה, לחה.
מחממים אותם במיקרוגל במשך 1 1/2 עד 2 דקות על גבוה, עד שהם מהבילים וגמיש.
הסר 1 טורטייה מן הצרור ולפרוש שטוח. (שמור את השאר עטוף היטב במגבת.) למלא את טורטייה עם 1 עד 2 כפות של chard להתגלגל בחוזקה.
מניחים את הטאקו על תבנית אפייה, עם הקצה המעוגל של הטורטייה מתחת. לצנן, לחמם, למלא, ולעצב את טורטיות הנותרים לטאקו בצורה זו.
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מניחים את הטאקו אחד אחד בשמן החם, עם הקצה המעוגל עדיין מתחת. מטגנים במשך 1 עד 2 דקות, ואז בעדינות להתהפך עם מלקחיים ומטגנים את הצד השני על 1 דקה, עד פריך.
הסר מן השמן ולנקז על מחבת גיליון מצופה מגבת נייר.
מניחים את כל הטאקו על מגש הגשה, מוזגים את פירה העגבניות החמה מעל, ומפזרים את הגבינה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.