קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקוס דה אצלגס

טאקוס דה אצלגס
המתכון טאקו דה Acelgas מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 318 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, טורטיות תירס, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93°. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מדף תיל מעל תבנית אפייה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
פירה עגבניות ושום בבלנדר או מעבד מזון. במידת הצורך, להוסיף עד 1/2 כוס מים כדי להקל על מיזוג.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את פירה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד עבה, כ 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6
בעוד פירה עגבניות הוא צמצום, למלא סיר גדול עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיף את chard ומבשלים במשך 10 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
8
לנקז ביסודיות.
9
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים את הכריך ואת השום הטחון, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד המילוי יבש מאוד בטעם טוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
Chard שוויצריChard שוויצרי
12
הסר מהחום.
13
לעטוף 8 טורטיות בכל פעם במגבת מטבח נקייה, לחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
14
מחממים אותם במיקרוגל במשך 1 1/2 עד 2 דקות על גבוה, עד שהם מהבילים וגמיש.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
15
הסר 1 טורטייה מן הצרור ולפרוש שטוח. (שמור את השאר עטוף היטב במגבת.) למלא את טורטייה עם 1 עד 2 כפות של chard להתגלגל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
Chard שוויצריChard שוויצרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מניחים את הטאקו על תבנית אפייה, עם הקצה המעוגל של הטורטייה מתחת. לצנן, לחמם, למלא, ולעצב את טורטיות הנותרים לטאקו בצורה זו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
מניחים את הטאקו אחד אחד בשמן החם, עם הקצה המעוגל עדיין מתחת. מטגנים במשך 1 עד 2 דקות, ואז בעדינות להתהפך עם מלקחיים ומטגנים את הצד השני על 1 דקה, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
19
הסר מן השמן ולנקז על מחבת גיליון מצופה מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מניחים את כל הטאקו על מגש הגשה, מוזגים את פירה העגבניות החמה מעל, ומפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.