מאקדמיה אגוז טארט הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט אגוז מקדמיה, טארט קרמל מקדמיה, ו מקדמיה-עוגת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תהליך הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון עד הבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
להתגלגל למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
3
מניחים בצק במחבת טארט 10 אינץ'; קצוות לקצץ, עוזב 1 אינץ ' overhang. מקפלים overhang בתוך מחבת, ולחץ נגד הצדדים, ויוצרים קצה עבה. מאפה קו עם רדיד אלומיניום. מלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים ב 375 במשך 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור, והנח על מתלה תיל להתקרר בעת הכנת המילוי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מערבבים סוכר, מים ומיץ לימון בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה. לשטוף את הצדדים של מחבת פעם אחת עם מברשת קטנה טבולה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהחום, ומערבבים בזהירות שמנת וחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
שים אגוזים בתחתית עוגת טארט.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
9
מניחים טארט על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
יוצקים תערובת קרמל על אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
11
אופים ב 350 במשך 15 דקות. בזהירות להסיר טארט מהתנור, ומניחים על מתלה תיל. מגניב לגמרי.