טארט אגס מלוח
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגסים, דבש, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות אגס מלוחות, טארט פארו מלוח, ו טארט טימין מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פגז טארט: במעבד מזון, דופק 1 1/4 כוסות קמח, מלח, מרווה, חמאה, וקיצור 3 או 4 פעמים עד שומנים הם בגודל אפונה מצופה קמח.
הוסף 3 עד 4 כפות. מי קרח ודופק עוד כמה פעמים, רק עד שהבצק מתחיל להיווצר ומתרחק מבפנים של הקערה. טופס בצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד, וצינה לפחות 1 שעה.
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לתוך 11-in. מעגל. קו 9-in. מחבת טארט עם הבצק, לחיצה על הצדדים; לקצץ עודף לאורך השפה. תרגע 30 דקות.
מניחים פיסת נייר או קלף (גדולה מספיק כדי לתלות על קצה מחבת טארט) על גבי הבצק וממלאים שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד שהבצק יבש, כ -15 דקות.
הסר פגז טארט מהתנור, בזהירות להרים רדיד שעועית או משקולות. להחזיר פגז טארט לתנור ואופים עד שהמרכז הוא זהב יבש ואור, כ -10 דקות נוספות.
הפוך את המילוי: בקערה בינונית, לשלב אגסים, מיץ לימון, ומרווה. באופן שווה להתפורר כשלושה רבעים של הגבינה לתוך פגז טארט חם. מסדרים פרוסות אגס בספירלה חופפת, החל מהקצה החיצוני ועובד לכיוון המרכז. פירורים הנותרים פטה על אגסים, ואז טפטוף עם דבש.
אופים עד גבינה הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
* Bartlett, Bosc, And Comice pears all work well in this recipe. לקלף אותם אם אתה מעדיף, או אם הם בשלים.