מתכון זה מספק 8 מנות. עם 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגסים, דבש, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות אגס מלוחות, טארט פארו מלוח, ו טארט טימין מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את פגז טארט: במעבד מזון, דופק 1 1/4 כוסות קמח, מלח, מרווה, חמאה, וקיצור 3 או 4 פעמים עד שומנים הם בגודל אפונה מצופה קמח.
מניחים פיסת נייר או קלף (גדולה מספיק כדי לתלות על קצה מחבת טארט) על גבי הבצק וממלאים שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ
6
אופים עד שהבצק יבש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר פגז טארט מהתנור, בזהירות להרים רדיד שעועית או משקולות. להחזיר פגז טארט לתנור ואופים עד שהמרכז הוא זהב יבש ואור, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
8
הפוך את המילוי: בקערה בינונית, לשלב אגסים, מיץ לימון, ומרווה. באופן שווה להתפורר כשלושה רבעים של הגבינה לתוך פגז טארט חם. מסדרים פרוסות אגס בספירלה חופפת, החל מהקצה החיצוני ועובד לכיוון המרכז. פירורים הנותרים פטה על אגסים, ואז טפטוף עם דבש.