קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טארט בייוול

טארט בייוול
טארט Bakewell הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ריבת אוכמניות, ביצים, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט bakewell מצית.

הוראות

1
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח והמלח. באמצעות סכין, מוסיפים כ 1 כוס מים. המשך לבחוש עד שהבצק רק מתחיל להתאחד, אבל הוא עדיין חרוך ומגובש יחד. מערבבים יותר מים לפי הצורך (סביר להניח שתשתמש בערך 1 3/4 כוסות בסך הכל), עד שהבצק יהיה חלק ויכנס את עצמו לצורה דמוית כדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל אותו לתוך מלבן ארוך, 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים את כל החמאה במרכז הבצק, 2 מקלות על גבי 2 מקלות, כך שהחמאה מחלקת את מלבן הבצק לשניים. מקפלים קצה אחד ארוך של הבצק על החמאה, ולאחר מכן מקפלים את הקצה הארוך השני על גבי, כמו קיפול מכתב עסקי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 10 דקות. החזירו את הבצק למשטח המשוריין קלות והתגלגלו למלבן ארוך בעובי 1/2 אינץ'. מקפלים קצה אחד ארוך של הבצק לכיוון המרכז, ואז לקפל את הקצה הארוך השני על גבי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 10 דקות. חזור על שלב זה 1 יותר זמן כך שהבצק כבר התגלגל, מקופל, ומקורר סך של 3 פעמים. לעשות קדימה: בצק עלים ניתן להכין מראש ומקורר, עטוף בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, עד 3 ימים. זה יכול להיות גם קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°. חמאה צלחת עמוקה 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
על משטח מקומח קל, לגלגל את בצק עלים לתוך מעגל 1/4 אינץ 'עבה על 12 אינץ' בקוטר. התאימו את הבצק לצלחת העוגה המוכנה, הסירו את הבצק העודף, ושמרו את העודף לשימוש נוסף. אם תרצה, להשתמש במזלג כדי crimp קצה של טארט. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של פגז טארט בכל רחבי, ואז להירגע 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה, ואז אופים עד המאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך הקצה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את המשקולות או השעועית ואת נייר הקלף, ולאחר מכן מברשת בעדינות את החלק התחתון ואת הצדדים של פגז טארט עם ביצה לבן לבשל במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
הסר את הטארט מהתנור ולהפיץ את הריבה באופן שווה על פני הקרקעית. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות עד אור רך וחיוור בצבע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הקערה לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל. באמצעות מרית, לקפל בעדינות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הבלילה על הריבה במעטפת טארט מקורר להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
אופים עד הטארט הוא זהב ולהגדיר, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר טארט כדי מתלה מגניב לשרת חם או בטמפרטורת החדר.