טארט בצל עם חרדל ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל עם חרדל ושומר. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מים חמים, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו טארט בצל עם חרדל ושומר, חרדל שומר, ו שומר-טארט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
שים 1 1/2 כוסות קמח בקערה בינונית, ואז לעשות טוב במרכז הקמח ולהוסיף תערובת שמרים היטב. מערבבים יחד ביצה, 1 כף שמן, ו 1 1/2 כפיות מלח עם מזלג.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת שמרים ומערבבים עם כף עץ או קצות האצבעות, ומשלבים בהדרגה קמח, עד לצורת בצק רכה.
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים, עובדים בקמח נוסף (עד 1/4 כוס) לפי הצורך, עד חלקה ואלסטית, כ 5 דקות.
מעבירים בצק לקערה משומנת והופכים למעיל. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות.
בעוד הבצק עולה, החום נשאר 1/3 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז זרעים שומר sauté עד גוון כהה יותר, כ -30 שניות. מערבבים בצל, נשאר כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, ואז להפחית את החום בינוני נמוך לכסות בצל ישירות עם סיבוב של נייר קלף. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם מאוד רך וזהוב חום, 1 עד 1 1/4 שעות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ללוש בצק בעדינות על משטח מקומח עם ידיים מקומטות כדי להסיט. ללטף את הבצק על תבנית אפייה כבדה גדולה (רצוי פלדה כחולה) לתוך מלבן 15 על ידי 12 אינץ', להופיע או קצה crimping, ואז מברשת חרדל באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה.
מורחים בצל באופן שווה על חרדל, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים טארט עד הקרום הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
חותכים לריבועים 2 אינץ ' או יהלומים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
תערובת בצל יכולה להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.