קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט בצל עם חרדל ושומר

טארט בצל עם חרדל ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל עם חרדל ושומר. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מים חמים, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו טארט בצל עם חרדל ושומר, חרדל שומר, ו שומר-טארט עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
2
שים 1 1/2 כוסות קמח בקערה בינונית, ואז לעשות טוב במרכז הקמח ולהוסיף תערובת שמרים היטב. מערבבים יחד ביצה, 1 כף שמן, ו 1 1/2 כפיות מלח עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת שמרים ומערבבים עם כף עץ או קצות האצבעות, ומשלבים בהדרגה קמח, עד לצורת בצק רכה.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים, עובדים בקמח נוסף (עד 1/4 כוס) לפי הצורך, עד חלקה ואלסטית, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים בצק לקערה משומנת והופכים למעיל. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
בעוד הבצק עולה, החום נשאר 1/3 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז זרעים שומר sauté עד גוון כהה יותר, כ -30 שניות. מערבבים בצל, נשאר כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, ואז להפחית את החום בינוני נמוך לכסות בצל ישירות עם סיבוב של נייר קלף. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם מאוד רך וזהוב חום, 1 עד 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
8
ללוש בצק בעדינות על משטח מקומח עם ידיים מקומטות כדי להסיט. ללטף את הבצק על תבנית אפייה כבדה גדולה (רצוי פלדה כחולה) לתוך מלבן 15 על ידי 12 אינץ', להופיע או קצה crimping, ואז מברשת חרדל באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה.
מרכיבים שתצטרך
9
מורחים בצל באופן שווה על חרדל, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים טארט עד הקרום הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
חותכים לריבועים 2 אינץ ' או יהלומים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
1
תערובת בצל יכולה להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך