טארט גבינה-בייקון
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 221 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אגוז מוסקט, בייקון קנדי, גבינת קוטג', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בצל גבינה בייקון טארט, בצל, גבינה וטארט בייקון, ו עוגת בייקון וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, גבינת קוטג ' טהורה וביצה 1 דקה או עד חלקה מאוד.
מעבירים לקערה; מערבבים בצל ירוק ו -4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל) עד בשילוב היטב.
מברשת תחתית של 9 אינץ צלחת עוגה עם 1 כפית שמן. מחסנית 2 פילו סדינים יחד; מברשת עם 2 1/2 כפיות שמן.
מניחים בצלחת עוגה עם הצדדים תלויים מעל. חזור עם פילו הנותרים 2 1/2 כפיות שמן, כיוון לסירוגין של שכבות.
תערובת גבינת כפית לצלחת עוגה. משוך פילו overhang בכ 2 אינץ ' בכל רחבי, משאיר את מרכז העוגה חשוף.
מברשת העליון עם הנותרים 1/2 כפית שמן.
מניחים מחבת על תבנית אפייה, ואופים 1 שעה או עד שהגבינה נקבעת והקצוות משחימים קלות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.