טארט גבינת עיזים קישואים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים עם חצילים קלויים, קישואים וקרמליז, ארוחת ערב הלילה: זוקיני, פטריות, טארט גבינת עיזים, ו קישואים ועזים של קורד טארט.
הוראות
מניחים קמח, חמאה, יוגורט ומלח בקערה של מעבד מזון. דופק עד חמאה הוא חתיכות בגודל אפונה, על 10 פולסים.
מוסיפים מי קרח ודופק עד שהקמח משולב והבצק מתחבר לכדור, בערך דקה אחת. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לצנן במקרר למשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לכ - 8 על 11 אינץ ' מלבן. הערה: טארט זה אמור להיות כפרי, לא בצורה מושלמת.
מפזרים בצק עם זרעי שומשום ומתגלגלים קלות עם סיכה מתגלגלת להטמיע זרעים לקרום.
מניחים בצק על תבנית אפייה. בצק זין בכל רחבי עם מזלג. מכסים את הבצק עם פיסת נייר קלף אחרת וקו עם משקולות עוגה.
אופים במשך 35 דקות, או עד חום זהוב.
הסר משקולות עוגה ולתת מגניב.
הרכבה: בקערה קטנה, לשלב גבינת עיזים וחלב.
להקציף עד גבינת עיזים יש עקביות שמנת.
מורחים גבינת עיזים באופן שווה על פני הקרום.
שכב קישואים על גבינת עיזים, חופפים מעט, עד קרום המכסה לחלוטין.
מפזרים קורנית ו fleur de sel.
טפטוף בשמן זית ממש לפני ההגשה.