טארט גרנגאז' וניל
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, greengage & טארט וניל עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 229 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", ביצים, גלגלית סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט שזיף ירוק עם נענע ופיסטוקים, עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי, ו תפוח שטוח & טארט וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרדדים את הבצק ולהשתמש בקו רדוד, שטוח תחתית פלאן פח, על פני 24 ס " מ. לקצץ את הקצוות של המאפה ואת הקו עם נייר אפייה שעועית אפייה. לשבת אותו על תבנית אפייה, לאפות במשך 15 דקות, להסיר את הנייר ואת השעועית, ואז לבשל 5 דקות יותר עד הזהב חיוור ביסקוויט. בעוד הטבחים מאפה, לשים את greengages לתוך פח קלייה, מפזרים 1 כף סוכר, ולאחר מכן צלוי עד רק התרכך.
לנקז את כל מיצים, אז מגניב.
מסדרים את greengages במקרה מאפה, לחתוך את הצדדים. עכשיו להפחית את התנור ל 160C / מאוורר 140c / גז
בקלילות לטאטא את הביצים, ולאחר מכן לטאטא את הוניל, הנותרים סוכר ושמנת. בזהירות לשפוך את תערובת הביצה סביב greengages, ואז לאפות במשך 30 דקות עד פודינג מוגדר.
לקרר את הטארט בפח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר על צלחת ואבק עם סוכר זיגוג.