קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט הפודינג של פרגוס הנדרסון

טארט הפודינג של פרגוס הנדרסון
טארט הפודינג של פרגוס הנדרסון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 654 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קרם כפול, ביצה, קמח חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג, עוגת פודינג, ו עוגת פודינג חמה.

הוראות

1
קודם תכין את המאפה. שמנת החמאה והסוכר יחד עד לבן ורך. קלות להכות יחד את החלמונים ביצה ביצה, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת קצת בכל פעם כדי למנוע מסתלסל. לנפות את הקמח ולערבב עד רק incorporated. המאפה יהיה רך מאוד, אז עטפו אותו בניילון נצמד והשאירו אותו במקרר למשך הלילה. נפרד לחצאים לפני העטיפה, כמו מתכון זה דורש רק חצי כמות של מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
קח את המאפה מהמקרר ולתת לו להתרכך בטמפרטורת החדר במשך כ 1-2 שעות.
3
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות על 1 אינץ עבה ולהשתמש בשורה 12 אינץ ' פח טארט רופף תחתית. צמרמורת במשך 1-2 שעות. מכסים את המאפה בניילון נצמד, ממלאים שעועית אפייה ומקפלים קלות את הסרט נצמד מעל הפולים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
אופים בתנור שחומם מראש ל 191° עד המאפה הוא חום זהוב סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את לעטוף פלסטיק ושעועית ולהחזיר את מאפה לתנור עד חום זהוב. מקציפים קלות את אחד החלמונים. ברגע שקופסת המאפה יוצאת מהתנור, מברשת בכל רחבי החלק הפנימי עם הביצה המוכה כדי לאטום כל חורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
עבור המילוי, לחתוך את תרמיל וניל לאורכים לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
שים את הזרעים ואת תרמיל בסיר עם קרם כפול ולהביא לאט לרתיחה כדי להחדיר את השמנת עם וניל. בקערה גדולה, מערבבים את 9 חלמונים הנותרים ואת הסוכר יחד רק לרגע עם מקצף. ואז לשפוך את הקרם הרותח על התערובת, לטאטא כל הזמן כדי למנוע קימורים. לעבור דרך מסננת בסדר. אם יש הרבה קצף על גבי, פשוט כפית אותו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים את תערובת פודינג לתוך מאפה אפוי, ואז לגרר כמה אגוז מוסקט על גבי (לא להשתמש אגוז מוסקט מוכן הקרקע).
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אבקת פודינגאבקת פודינג
9
מניחים בזהירות בתנור מבלי לשפוך את המילוי את הצדדים של המאפה; אם אתה עושה, אתה תהיה בסופו של דבר עם מאפה רטוב, שהוא לא-לא עבור פודינג טארט.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אופים ב 121° במשך כשעה, עד שיש רק לנענע קטן במרכז הטארט. הוצא מהתנור והנח על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים חם או קר, כאשר בעונה, עם כמה פטל טרי.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות