קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט טאטן

טארט טאטן
טארט טאטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או קערה, לערבב קמח 1/3 כוס סוכר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים 1/2 חמאה כוס לתוך גושים 1/2 אינץ ' ולהוסיף לתערובת קמח. להסתחרר או לשפשף עם האצבעות שלך עד תערובת יוצרת פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מערבבים 1 כפית וניל עם מים קרים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מוסיפים לתערובת קמח ומערבבים או מערבבים עם מזלג רק עד שתרטבו באופן שווה. אם התערובת יבשה מדי להחזיק יחד כאשר לחוץ, לערבב בעדינות 1 יותר כף מים בכל פעם. עם הידיים, לחץ בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
מניחים בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף (כל 15 על 15 ב.) ולהתגלגל לתוך עגול עבה אפילו 1/4 אינץ'. צמרמורת עד המשרד, על 30 דקות, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
בינתיים, לשטוף ולקלף תפוחים; רבע לאורכו לחתוך ולהשליך ליבות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
Cut quarters in half lengthwise; you should have 8 cups.
8
שלב הנותרים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה, 1 כפית וניל, ומיץ לימון 10-11 אינץ ' (על פני החלק העליון) מחבת אטומה (2 1/2 - ל 3-qt. קיבולת); להגדיר מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד תערובת מעורבב תוסס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מהחום.
10
מסדרים שכבה אחת של תפוחים, מעוגלים בצד למטה, במעגל סביב קצה המחבת, ולאחר מכן למלא במרכז כדי לכסות את התחתונה; להתאים את התפוחים הנותרים באופן שווה על גבי. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מחבת רועדת בעדינות מדי פעם (לא מערבבים), עד תערובת סוכר הופך זהב עמוק (מיצים צריכים לבעבע דרך פרוסות; אם הם בועה מתוך מחבת, להפחית את החום מעט), 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
לקלף חתיכה אחת של לעטוף פלסטיק מן מאפה הפוך מאפה על תערובת תפוח במחבת; לקלף את שאריות לעטוף פלסטיק. לקצץ את עודף מאפה סומק עם מסגרת פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
חותכים חריצים 1 אינץ דרך מאפה ב 10 עד 12 מקומות כדי לאפשר בריחה קיטור. הגדר מחבת בתבנית אפייה 11 על 17 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
13
אופים באמצע תנור רגיל או הסעה 375 עד הקרום הוא חום זהוב ומיצים מבעבעים, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
14
בואו מגניב 5 עד 10 דקות.
15
הפוך צלחת הגשה מעל טארט; מחזיק מחבת צלחת יחד, הפוך שוב. הרם את מחבת ולהתאים כל תפוחים שתקועים למחבת בחזרה על קינוח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים חם או חם עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים