קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט טאטן

טארט טאטן
טארט טאטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או קערה, לערבב קמח 1/3 כוס סוכר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים 1/2 חמאה כוס לתוך גושים 1/2 אינץ ' ולהוסיף לתערובת קמח. להסתחרר או לשפשף עם האצבעות שלך עד תערובת יוצרת פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מערבבים 1 כפית וניל עם מים קרים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מוסיפים לתערובת קמח ומערבבים או מערבבים עם מזלג רק עד שתרטבו באופן שווה. אם התערובת יבשה מדי להחזיק יחד כאשר לחוץ, לערבב בעדינות 1 יותר כף מים בכל פעם. עם הידיים, לחץ בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מניחים בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף (כל 15 על 15 ב.) ולהתגלגל לתוך עגול עבה אפילו 1/4 אינץ'. צמרמורת עד המשרד, על 30 דקות, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
בינתיים, לשטוף ולקלף תפוחים; רבע לאורכו לחתוך ולהשליך ליבות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
Cut quarters in half lengthwise; you should have 8 cups.
8
שלב הנותרים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה, 1 כפית וניל, ומיץ לימון 10-11 אינץ ' (על פני החלק העליון) מחבת אטומה (2 1/2 - ל 3-qt. קיבולת); להגדיר מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד תערובת מעורבב תוסס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום.
10
מסדרים שכבה אחת של תפוחים, מעוגלים בצד למטה, במעגל סביב קצה המחבת, ולאחר מכן למלא במרכז כדי לכסות את התחתונה; להתאים את התפוחים הנותרים באופן שווה על גבי. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מחבת רועדת בעדינות מדי פעם (לא מערבבים), עד תערובת סוכר הופך זהב עמוק (מיצים צריכים לבעבע דרך פרוסות; אם הם בועה מתוך מחבת, להפחית את החום מעט), 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
לקלף חתיכה אחת של לעטוף פלסטיק מן מאפה הפוך מאפה על תערובת תפוח במחבת; לקלף את שאריות לעטוף פלסטיק. לקצץ את עודף מאפה סומק עם מסגרת פאן.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
חותכים חריצים 1 אינץ דרך מאפה ב 10 עד 12 מקומות כדי לאפשר בריחה קיטור. הגדר מחבת בתבנית אפייה 11 על 17 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
13
אופים באמצע תנור רגיל או הסעה 375 עד הקרום הוא חום זהוב ומיצים מבעבעים, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
בואו מגניב 5 עד 10 דקות.
15
הפוך צלחת הגשה מעל טארט; מחזיק מחבת צלחת יחד, הפוך שוב. הרם את מחבת ולהתאים כל תפוחים שתקועים למחבת בחזרה על קינוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים חם או חם עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים