טארט משמש אביבי
זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שקדים חתוכים, משמשים, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ספרינג Gyros עם סלסה משמש, עוגת בצל אביב, ו טארט אספרגוס האביב.
הוראות
תנור חום ל 350 F. Fit 1 piecrust לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת (לשמור את הקרום השני לשימוש עתידי).
מניחים את השקדים, העוגיות והסוכר בבלנדר או מעבד מזון ודופק לחול דק; מפזרים על החלק התחתון של הקרום. חצי ו pit משמשים. סדר אותם, לחתוך בצד למטה, על גבי הפירורים.
אופים במשך 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה תיל.
שים את הג ' לי בסיר קטן וחם על חום בינוני עד נמס מבעבע, ערבוב כל הזמן. כף מעל העוגה. להפריש להתקרר לחלוטין.
מקשטים עם אוכמניות או אוכמניות ומגישים.