טארט עגבניות צרפתי
טארט עגבניות צרפתי הוא pescatarian ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם רסק עגבניות, קמח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט עגבניות צרפתי, עוגת תפוחים צרפתית, ו טארט משי צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או קערה, לשלב קמח וחמאה. להסתחרר או לשפשף עם האצבעות שלך עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים ביצה ומערבבים או מערבבים במזלג עד שהבצק מחזיק יחד. לטפוח בצק לכדור, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על החלק התחתון ועל הצדדים של מחבת טארט 10 אינץ ' עם שפה נשלפת.
אופים בתנור 325 עד הקרום הוא זהב חיוור, כ -30 דקות (כ -25 דקות בתנור הסעה).
בינתיים, לחתוך עגבניות לשניים בעדינות לסחוט זרעים.
חותכים עגבניות לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ', ושוכבים על מגבות כדי לנקז. שמור קצוות.
הסר קרום אפוי מהתנור והפוך לתנור ל -40
מורחים חרדל על החלק התחתון של הקרום, ואז מפזרים באופן שווה עם 1 1/2 גבינות כוסות. מתאים לפרוסות העגבניות הגדולות ביותר בנוחות בשכבה אחת על גבינה.
חותכים חתיכות עגבניות שנותרו לחתיכות כדי למלא את הפערים; שומרים חתיכות עגבניות נוספות לשימושים אחרים.
בקערה קטנה, מערבבים שמן כדי להתמזג עם רסק עגבניות, שאלוט, שום, טימין, מיורן ואורגנו.
מפזרים עם שאריות גבינה. מסדרים אנשובי וזיתים על עגבניות.
אופים בתנור 400 עד שהגבינה מושחמת קלות, כ -25 דקות (כ -18 דקות בתנור הסעה).
חותכים את הטארט לחתיכות ומגישים חם או חם.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.