קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט פיסטוק, דובדבן ושוקולד

טארט פיסטוק, דובדבן ושוקולד
פיסטוק, דובדבן טארט שוקולד דורש סביב 5 שעות ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 715 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן למנה. 65 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שימורי דובדבנים, פתיתי מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טארט פאדג'שוקולד-פיסטוק, ביסקוטי שוקולד-פיסטוק-דובדבן, ו סלמון מזוגג דובדבן טארט דבש עם סלסת דובדבן טארט כפרי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה את התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שלב את הביסקוטי, החמאה והסוכר במעבד מזון. מערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים שנדבקים זה לזה בלחיצה. לחץ היטב את הפירורים לתחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים עד להזהבה ומרגישים יציבים למגע, כ -15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מורחים את שימורי הדובדבן על הקרום שהתקרר ומשאירים גבול של 1/2 עד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1
מניחים את השוקולד צ ' יפס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמנת בסיר בינוני על אש בינונית עד ממש מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסירים את התבנית מהאש ויוצקים את השמנת על השוקולד צ ' יפס. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים ו -1 / 2 כוס מהפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
5
יוצקים את מילוי השוקולד על שימורי הדובדבן ומפזרים מעל את 1/4 כוס הפיסטוקים הנותרים. מכניסים למקרר למשך 5 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
6
שחרר את הטארט מדפנות התבנית על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב הקצה. פורמים את הטארט ומעבירים לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים קורט פתיתי מלח, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
חותכים לטריזים ומגישים.