קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט פיסטוק, דובדבן ושוקולד

טארט פיסטוק, דובדבן ושוקולד
פיסטוק, דובדבן טארט שוקולד דורש סביב 5 שעות ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 715 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן למנה. 65 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שימורי דובדבנים, פתיתי מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טארט פאדג'שוקולד-פיסטוק, ביסקוטי שוקולד-פיסטוק-דובדבן, ו סלמון מזוגג דובדבן טארט דבש עם סלסת דובדבן טארט כפרי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה את התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שלב את הביסקוטי, החמאה והסוכר במעבד מזון. מערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים שנדבקים זה לזה בלחיצה. לחץ היטב את הפירורים לתחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים עד להזהבה ומרגישים יציבים למגע, כ -15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מורחים את שימורי הדובדבן על הקרום שהתקרר ומשאירים גבול של 1/2 עד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1
מניחים את השוקולד צ ' יפס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את השמנת בסיר בינוני על אש בינונית עד ממש מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים את התבנית מהאש ויוצקים את השמנת על השוקולד צ ' יפס. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים ו -1 / 2 כוס מהפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
5
יוצקים את מילוי השוקולד על שימורי הדובדבן ומפזרים מעל את 1/4 כוס הפיסטוקים הנותרים. מכניסים למקרר למשך 5 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
שחרר את הטארט מדפנות התבנית על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב הקצה. פורמים את הטארט ומעבירים לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים קורט פתיתי מלח, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
חותכים לטריזים ומגישים.