טארט פיסטוק, דובדבן ושוקולד
פיסטוק, דובדבן טארט שוקולד דורש סביב 5 שעות ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 715 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן למנה. 65 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שימורי דובדבנים, פתיתי מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טארט פאדג'שוקולד-פיסטוק, ביסקוטי שוקולד-פיסטוק-דובדבן, ו סלמון מזוגג דובדבן טארט דבש עם סלסת דובדבן טארט כפרי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה את התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
שלב את הביסקוטי, החמאה והסוכר במעבד מזון. מערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים שנדבקים זה לזה בלחיצה. לחץ היטב את הפירורים לתחתית התבנית המוכנה.
אופים עד להזהבה ומרגישים יציבים למגע, כ -15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, כ 20 דקות.
מורחים את שימורי הדובדבן על הקרום שהתקרר ומשאירים גבול של 1/2 עד 1 אינץ'.
מניחים את השוקולד צ ' יפס בקערה בינונית.
מחממים את השמנת בסיר בינוני על אש בינונית עד ממש מתחת לרתיחה.
מסירים את התבנית מהאש ויוצקים את השמנת על השוקולד צ ' יפס. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים ו -1 / 2 כוס מהפיסטוקים.
יוצקים את מילוי השוקולד על שימורי הדובדבן ומפזרים מעל את 1/4 כוס הפיסטוקים הנותרים. מכניסים למקרר למשך 5 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
שחרר את הטארט מדפנות התבנית על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב הקצה. פורמים את הטארט ומעבירים לצלחת הגשה.
מפזרים קורט פתיתי מלח, אם משתמשים.