טארט frangipan אגס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מי קרח, חמאה, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אגס, עוגת אגס, ו עוגת אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
Pulse הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד התערובת מתפוררת. מוסיפים לאט מי קרח דרך מצנח מזון, פועמים עד שהתערובת יוצרת כדור. לשטח את הבצק כדי דיסק 6"; לעטוף בניילון נצמד 1 שעה צמרמורת.
הסר אגסים יבש טפיחה. שמור 1 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
12
חותכים אגסים במחצית אנכית, להסיר ליבות, לחתוך אגסים לתוך 1/4 " עבה לאורך פרוסות, שמירה על קצות גזע שלם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
13
מורחים תערובת שקדים לתוך קליפת טארט אפויה. מסדרים חצאי אגס פרוסים על תערובת שקדים, גזע מסתיים לכיוון המרכז. אגסים מעט.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופ
14
מברשת אגסים עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
15
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
שלב שמור 1 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי קורנפלור בסיר קטן, ערבוב עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.