טארט קלוי עם תירס ועגבניות
טארט קלוי-תירס ועגבניה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח תירס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו תירס כפרי, עגבניות ועוגת בזיליקום, עוגת עגבניות צלויה, ו עוגת עגבניות צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; לעשות באר במרכז התערובת.
מוסיפים מים ושמן; מערבבים עד היטב מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 2 דקות.
חפיפה קלה 2 אורכים של עטיפת פלסטיק על משטח מעט מעומעם. בעדינות לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד. מכסים ב-2 אורכים נוספים של עטיפת פלסטיק חופפת. צ ' יל במשך 15 דקות.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'. להקפיא במשך 5 דקות או עד פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר יריעות עליונות של פלסטיק לעטוף; תן לעמוד 1 דקה או עד גמיש. להתאים את הבצק, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, לתוך 10 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט מצופה ספריי בישול.
הסר גיליונות שנותרו של ניילון נצמד. לחץ על הבצק כנגד תחתית וצדדים של מחבת. פירס בצק במזלג מספר פעמים.
אופים את הקרום ב 375 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה, וקריר על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תירס; לטגן 5 דקות או עד תירס הוא חום קל.
מפזרים 1 כף מוצרלה על הקרום. למעלה עם תירס, בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ופלפל.
מפזרים 1/4 כוס מוצרלה. מסדרים פרוסות עגבניות בתבנית מעגלית על גבי גבינה.
מפזרים עם מוצרלה הנותרים Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.