טארט קפה וייטנאמי עם רימון טרי יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר-על, חלב מרוכז, רימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו גלידת קפה ויאטנמית, ארטיק קפה ויאטנמי, ו קפה וייטנאמי Kalhua (מתכונים דומים).
הוראות
1
מנפים את הקמח והמלח לקערת ערבוב גדולה. לשפשף את החמאה באמצעות קצות האצבעות שלך עד התערובת יש מרקם אפילו סנדי. הפוך באר במרכז, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר, מיץ לימון ומים קרים. מערבבים קלות כדי ליצור משחה חלקה, דואגים לא לעבד את הבצק, כך שהוא לא מתכווץ במהלך הבישול, והוסיף רק קצת יותר מים קרים במידת הצורך כדי להביא אותו יחד. לעצב את המאפה לתוך דיסק עגול, לעטוף בניילון נצמד לקרר במשך 20 דקות. מחלקים את המאפה לשש מנות שוות. עובד במהירות, לגלגל כל חלק מאפה החוצה בנפרד על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
2
לגזור שישה 4 1 / 4 דיסקים בקוטר אינץ באמצעות חותך מאפה עגול.להקל את הדיסקים מאפה לשישה משומן 3 1 / 4 אינץ טארט פחיות, דואג לא למתוח את המאפה. מכסים את המאפה עם יריעות נייר ולשקול את נייר הכסף באופן שווה באמצעות חרוזי אפייה או אורז לא מבושל. תנוח 20 דקות במקרר.מחממים את התנור ל 375ºF.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
אופים את קליפות טארט במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד וחרוזי אפייה. להפוך את התנור עד 340ºF ואופים במשך 10-15 דקות נוספות, או עד המאפה הוא צבע חום זהוב אפילו.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר את קליפות טארט מן הפחים ולהעביר מתלה חוט מגניב. כדי להפוך את קרד הקפה, להכות את הביצים בקערת ערבוב נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
תפוזים, פרוסים וחצויים
5
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
6
מפזרים את אגר אגר לתוך התערובת לטאטא שוב לשלב. מערבבים את הקפה וחלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
Agar
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים בעדינות, להבטיח את תחתית הקערה לא לגעת במים. המשך לטאטא עד שהתערובת מתעבה, מגרד את הצד של הקערה עם מרית מדי פעם, כך שהוא לא הופך מגורען.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
יוצקים לתוך מיכל צונן כדי להתקרר, הצבת כמה לעטוף פלסטיק ישירות על גבי curd כדי למנוע היווצרות העור.כאשר curd הוא מגניב לחלוטין, צינור זה לתוך פגזי טארט מקורר.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
9
חותכים את הרימון לשניים. מעל קערה, הקש על הרימון עם גב כף כדי לשחרר את הזרעים. כפית את הזרעים על עוגות ומגישים.עוד מתכונים טארט על מזון הרפובליקה: מתכון עוגת שקדים תפוח