קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום

טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום
טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך פלר דה סאל, ביצה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: עוגות תפוחים וקראווי עם קינמון-ציפורן גלידה סיידר-רוטב קרמל, עוגת גלידת קינמון, ו עוגות תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת קינמון ודבש קרמל.

הוראות

1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוגר בקערה בינונית עד מעורבב. ביטין אג.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף קמח ומלח ומכה רק מאוגד. לאסוף בצק לכדור; שטוח בדיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 1hour. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
3
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים.לאסוף כל חתיכה לכדור, ואז להשתטחקצת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מרדדים כל חתיכת בצק onlightly משטח משוריין 4-כדי 41/2 אינץ ' עגול.לחץ על 1 עיגול בצק על החלק התחתון ואת upsides של 41/2 אינץ ' קוטר טרטלט פאן עםתחתית להזזה. פירס קרום בכל רחבי עם קלשון. חזור עם כדורי בצק הנותרים.הקפאת קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים קרום untilgolden חום אפוי דרך, about30 דקות. קרומי מגניב מחבתות על rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מחסן אטום למחבתות בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
שלב סוכר 1 / 4 כוס מים בסיר בינוני כבד. חום בינוני-נמוך Stirover עד הסוכר מתמוסס.להגדיל את החום והרתיחה מבלי לערבב untilsyrup הוא ענבר עמוק, מדי פעם brushingdown הצדדים מחבת עם מברשת מאפה לחהומחבת, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
Removepan מחום.
3
מוסיפים שמנת, ואז חמאה ומלח (תערובת יהיה בועות במרץ). Stiruntil כל פיסות קרמל להתמוסס רוטב issmooth. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה. Rewarm מעל בינוני בשר נמוך עד רק pourable לפני השימוש.ציפוי פירור / תערובת קמח, שחוםסוכר, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הוסף פקאן וblend עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
5
הוסף תהליך חמאה רק עד clumpsform לחהקטנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה.Rewarm מעל בינוני בשר נמוך עד רק pourable לפני השימוש.
1
תערובת קמח, brownsugar, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
הוסף פקאן וblend עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
3
הוסף תהליך חמאה רק עד clumpsform לחהקטנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה.
1
להקציף סוכר חום וcornstarch בקערה להתמזג. ממיסים חמאה inlarge מחבת nonstick מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חתיכות Addapple ו sauté עד כמעט מכרז, על 10 דקות.
3
להוסיף תערובת סוכר חום; מערבבים עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להוסיף 3מרכיבים הבאים. מבשלים עד מיצים מבעבעועבה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
הסר מהחום. מגניב לגמרי.
5
מחממים תנור ל 191°. מסדרים טרטלטפן עם קרום על גיליון אפייה rimmed.כף 11/2 כפות רוטב קרמל לכמהקרום טארט. מחלקים מקורר קרום התפוח fillingamong.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים פירורים טופיםבאופן שווה על כל אחד.
7
אופים עד מילוי תפוח הואנוזל ציפוי הוא פריך וזהוב, 25 עד 30 דקות (מיצים עשויים בועה מעל צליינים של מחבתות). מגניב 5 דקות, אז carefullyloosen tartlets מן הצדדים של מחבתות עם סכין smallsharp ולהסיר צדדים מחבת. Cooltartlets 10 דקות, ואז במקום 1 טרטלטון חם כל אחד 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים סקופ של cinnamonice קרם לצד כל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא