טארט קרמל-תפוח עם גלידת קינמון-רום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך פלר דה סאל, ביצה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: עוגות תפוחים וקראווי עם קינמון-ציפורן גלידה סיידר-רוטב קרמל, עוגת גלידת קינמון, ו עוגות תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת קינמון ודבש קרמל.
הוראות
1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוגר בקערה בינונית עד מעורבב. ביטין אג.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים.לאסוף כל חתיכה לכדור, ואז להשתטחקצת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מרדדים כל חתיכת בצק onlightly משטח משוריין 4-כדי 41/2 אינץ ' עגול.לחץ על 1 עיגול בצק על החלק התחתון ואת upsides של 41/2 אינץ ' קוטר טרטלט פאן עםתחתית להזזה. פירס קרום בכל רחבי עם קלשון. חזור עם כדורי בצק הנותרים.הקפאת קרום 30 דקות.
אופים קרום untilgolden חום אפוי דרך, about30 דקות. קרומי מגניב מחבתות על rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מחסן אטום למחבתות בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שלב סוכר 1 / 4 כוס מים בסיר בינוני כבד. חום בינוני-נמוך Stirover עד הסוכר מתמוסס.להגדיל את החום והרתיחה מבלי לערבב untilsyrup הוא ענבר עמוק, מדי פעם brushingdown הצדדים מחבת עם מברשת מאפה לחהומחבת, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
Removepan מחום.
3
מוסיפים שמנת, ואז חמאה ומלח (תערובת יהיה בועות במרץ). Stiruntil כל פיסות קרמל להתמוסס רוטב issmooth. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.כיסוי וצינה. Rewarm מעל בינוני בשר נמוך עד רק pourable לפני השימוש.ציפוי פירור / תערובת קמח, שחוםסוכר, ומלח במעבד.
להוסיף תערובת סוכר חום; מערבבים עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להוסיף 3מרכיבים הבאים. מבשלים עד מיצים מבעבעועבה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלי
4
הסר מהחום. מגניב לגמרי.
5
מחממים תנור ל 191°. מסדרים טרטלטפן עם קרום על גיליון אפייה rimmed.כף 11/2 כפות רוטב קרמל לכמהקרום טארט. מחלקים מקורר קרום התפוח fillingamong.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים פירורים טופיםבאופן שווה על כל אחד.
7
אופים עד מילוי תפוח הואנוזל ציפוי הוא פריך וזהוב, 25 עד 30 דקות (מיצים עשויים בועה מעל צליינים של מחבתות). מגניב 5 דקות, אז carefullyloosen tartlets מן הצדדים של מחבתות עם סכין smallsharp ולהסיר צדדים מחבת. Cooltartlets 10 דקות, ואז במקום 1 טרטלטון חם כל אחד 6 צלחות.