מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 467 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל אנגלי, חצילים יפניים, אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עגבניות ענבים, בצל מקורמל וטארט פטה, בצל מקורמל, קישואים, עגבניות וטארט פטריות, ו טארט בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מטגן גבוהה עם מכסה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים עד שהם נבולים ורכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מסירים את המכסה ומבשלים את הבצלים עד שהם מזהיבים ומקורמלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מערבבים פנימה את השום ומקפיצים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את שאר החומרים, מביאים את התערובת לרתיחה ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מערבבים בעקביות, מבשלים עד שהעגבניות מתפרקות והריבה הופכת סמיכה, בערך 20 דקות.
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כיין צעיר, צ ' טיטו פינדפלורס מאפשר לפירותיות הטרייה שלו לפרוח. הוא נשמר במרתף, הוא פותח טעם ארוך ומשיי בפה, סימן של גראנד קרוס של סן אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק