קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

טארט רטטוי עם ריבת עגבניות בצל מקורמל

טארט רטטוי עם ריבת עגבניות בצל מקורמל
מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 467 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל אנגלי, חצילים יפניים, אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עגבניות ענבים, בצל מקורמל וטארט פטה, בצל מקורמל, קישואים, עגבניות וטארט פטריות, ו טארט בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מטגן גבוהה עם מכסה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים עד שהם נבולים ורכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מסירים את המכסה ומבשלים את הבצלים עד שהם מזהיבים ומקורמלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מערבבים פנימה את השום ומקפיצים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את שאר החומרים, מביאים את התערובת לרתיחה ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מערבבים בעקביות, מבשלים עד שהעגבניות מתפרקות והריבה הופכת סמיכה, בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ריבהריבה

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרריבת עגבניות בצל מקורמלריבת עגבניות בצל מקורמל1חתיכות טופי הית' בראבקת צ'יפוטלהאבקת צ'יפוטלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת עיזים מתפוררתגבינת עיזים מתפוררת1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חציל יפני, פרוס בעובי 1/4 אינץ ' על מנדולינהחציל יפני, פרוס בעובי 1/4 אינץ ' על מנדולינה2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק3חתיכות טופי הית' בראורגנו טרי קצוץ, מחולקאורגנו טרי קצוץ, מחולק1גיליוןבצק עלים קפוא, מופשרבצק עלים קפוא, מופשר1ל -2 פלפלים אדומים קלויים, ז'ולייןל -2 פלפלים אדומים קלויים, ז'וליין1kgs10 עגבניות רומא, ליבה, זרעים וקצוצים גס (בערך10 עגבניות רומא, ליבה, זרעים וקצוצים גס (בערך3עגבניות רומא, פרוס 1/4 אינץ ' עבהעגבניות רומא, פרוס 1/4 אינץ ' עבה2בצל Vidalia, פרוס דקבצל Vidalia, פרוס דק1דלעת צהובה, פרוסה בעובי 1/4 אינץ ' על מנדולינהדלעת צהובה, פרוסה בעובי 1/4 אינץ ' על מנדולינה1קישואים, פרוסים בעובי 1/4 אינץ ' על מנדולינהקישואים, פרוסים בעובי 1/4 אינץ ' על מנדולינה

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כיין צעיר, צ ' טיטו פינדפלורס מאפשר לפירותיות הטרייה שלו לפרוח. הוא נשמר במרתף, הוא פותח טעם ארוך ומשיי בפה, סימן של גראנד קרוס של סן אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק