קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שביל החלב

טארט שביל החלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שביל החלב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמון ביצה, מים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו טארט שביל החלב, טארט שביל החלב, ו טארט שביל החלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Pâte Sucrée: באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה, סוכר, ומלח על מהירות בינונית במשך 2 עד 3 דקות, או עד חיוור ואור. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הקמח ומכים במהירות נמוכה במשך כ -30 שניות, או עד שהקמח מתערבב עם תערובת חמאה וסוכר. התערובת תיראה כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את חלמון הביצה וממשיכים לערבב במהירות נמוכה במשך כ -30 שניות, או עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
לעטוף את הבצק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר במשך כשעה. (בשלב זה, הבצק יכול להיות מאוחסן במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד 2 שבועות. אם קפוא, להפשיר אותו במקרר לילה לפני השימוש.) 
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
אם מכינים קליפה, הכינו צלחת פאי בגודל 9 אינץ'. אם מכינים קונכייה טארט, קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניחים טבעת טארט 10 אינץ ' על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
הסר את הבצק מהמקרר ולתת להתרכך בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות. באמצעות מערוך, מפץ ולשטח את הבצק לדיסק בעובי של 1/2 אינץ'. קמח את משטח העבודה, ולאחר מכן מפזרים את דיסק הבצק עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מגלגלים את הבצק לעיגול בקוטר 10 עד 11 אינץ 'ובעובי של 1/4 אינץ' עבור קליפה פאי 9 אינץ', או על 12 אינץ 'בקוטר ובדיוק מתחת 1/4 אינץ' עבה עבור פגז טארט 10 אינץ'. ודא משטח העבודה הוא משוריין היטב כך הבצק לא מקל על זה, ולוודא את הדיסק עצמו הוא משוריין מספיק טוב כדי לשמור על הפינים מלהידבק אליו.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
רול ממרכז הדיסק החוצה, בעדינות לסובב את הדיסק רבע סיבוב לאחר כל גליל כדי להבטיח את הדיסק נמתח באופן שווה לתוך מעגל נחמד. אל תדאג אם הבצק נשבר קצת, במיוחד לקראת הקצוות. אתה יכול בקלות לתקן כל דמעות ברגע שיש לך בשורה את המחבת. 
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגלגלים את עיגול הבצק סביב הסיכה ולאחר מכן פורשים אותו על גבי מחבת הפאי 9 אינץ 'או טבעת טארט 10 אינץ'. לחץ על הבצק היטב לתוך החלק התחתון והצדדים של המחבת או הטבעת, ולהשתמש בכל שאריות או חתיכות מוזר כדי לתקן את כל דמעות או חתיכות חסרות. ודא את הפנים כולו מכוסה היטב עם בצק, ולאחר מכן לחץ בפעם האחרונה כל הדרך מסביב כדי להבטיח כל חורים כבר תוקנו. לקצץ את קצה הבצק כך שהוא אפילו עם שולי המחבת או הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מקררים את הקונכייה לפחות 30 דקות. הגלוטן צריך קצת זמן להירגע כדי שהמאפה לא יתכווץ בתנור. (פגז מאפה יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד ומקורר עד 1 יום או קפוא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
אופים ישירות מהמקרר או המקפיא.)  
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. 
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה תיל. אם אתה מכין עוגת טארט, הסר את טבעת טארט. המשך לפי ההוראות במתכונים בודדים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
15
כדי להפוך את המוס, מניחים את השוקולד בקערה קטנה חסינת חום. בסיר בינוני, לשלב את הקרם ואבקת קפה מיידית ו לחלוט על חום בינוני גבוה (בועות להתחיל להיווצר סביב קצה המחבת, אבל הקרם לא רותח).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
יוצקים את תערובת קרם חם על השוקולד ולתת לשבת במשך כ 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא בעדינות עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל קטן, מערבבים במלח, מכסים בחוזקה, ומקררים לפחות 8 שעות, או עד שהוא לחלוטין, מקורר לחלוטין, או עד 3 ימים. כמה שעות זה לא מספיק כאן. בגלל הקרם כבר מחומם, זה לא להלהיב כראוי אלא אם כן הוא קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
17
כדי להפוך את מילוי הקרמל, מניחים את הסוכר בתחתית סיר בינוני ושופכים לאט במים. מערבבים בעדינות כדי להרטיב את הסוכר. אם כל גבישי סוכר נצמדים לצדדים של המחבת, לצחצח אותם עם מברשת מאפה טבול במים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מניחים את המחבת על חום גבוה ולהשאיר אותו ללא הפרעה עד התערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת. (אתה רוצה להימנע התגבשות של סירופ, אשר יכול לקרות אם המחבת מופרעת לפני הסוכר מתחיל צבע.) ואז להמשיך להרתיח במהירות מבלי להזיז את המחבת עד סירופ הסוכר מתחיל caramelize. זה ייקח 3 עד 4 דקות: סירופ סוכר יהיה להרתיח בזעם; ואז כפי שהוא מתעבה, זה יהיה להרתיח יותר רפה; ואז תראה כמה סירופ מתחיל צבע להכהות סביב קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
כאשר אתה רואה צבע במחבת, בעדינות לסובב אותו בתנועה מעגלית כך הסוכר caramelizes באופן שווה. הסירופ יתחיל להפוך לחום זהוב, ואז כשתסובבו את המחבת, הסירופ ימשיך להיות כהה יותר ואז כהה יותר. כדי לבדוק את הצבע האמיתי של הקרמל, להטות את המחבת כך שתוכל לראות את הסירופ מכסה את הקרקעית. זהו הצבע בפועל של הקרמל, ואתה רוצה להמשיך לבשל את הקרמל עד שכבה זו היא ענבר עמוק חום. זה לוקח רק שניות עבור קרמל לעבור נהדר שרוף, כדי להיות בטוח להטות ולבדוק כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
ברגע שהקרמל מוכן, מוסיפים לאט את השמנת ואז מפחיתים את החום לנמוך. היזהר, כי האדים שעולה כאשר הקרם פוגע בקרמל הוא חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
21
בואו הקרמל וקרם לגמגם במשך כמה שניות עד התערובת נרגעת, ולאחר מכן להקציף לערבב בקרם. להפוך את החום עד בינוני לטאטא יחד את הקרמל והקרם (התערובת תהיה התקשחה קצת) במשך 2 עד 3 דקות, או עד שהם באים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
22
להקציף בחמאה, מלח, ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
23
הסר מהחום, יוצקים לתוך מיכל אטום אטום לאוויר, ומקררים לפחות 4 שעות או עד 1 שבוע.
24
מניחים את הקליפה טארט על צלחת שטוחה.
25
מורחים על שלושה רבעים של מילוי קרמל באופן שווה בתחתית הקליפה טארט. באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט (או מערבל כף יד או מקציף), מקציפים את מוס במהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות. תלולית המוס בקליפה, ולהפיץ אותו באופן שווה על מילוי הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
26
טפטף את מילוי הקרמל הרביעי שנותר בתבנית הצלבה על גבי המוס. באמצעות גב של סכין קטנה או מקלף ירקות, לגלח תלתלים מלוח שוקולד חלב. (ודא השוקולד הוא מעט חם, או תקבל רסיסים במקום תלתלים.) לקשט את העוגה עם תלתלים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
27
צ ' יל לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
28
הטארט יכול להיות מאוחסן במיכל אטום במקרר עד 8 שעות.