קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שביל החלב

טארט שביל החלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שביל החלב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמון ביצה, מים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו טארט שביל החלב, טארט שביל החלב, ו טארט שביל החלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Pâte Sucrée: באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה, סוכר, ומלח על מהירות בינונית במשך 2 עד 3 דקות, או עד חיוור ואור. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הקמח ומכים במהירות נמוכה במשך כ -30 שניות, או עד שהקמח מתערבב עם תערובת חמאה וסוכר. התערובת תיראה כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את חלמון הביצה וממשיכים לערבב במהירות נמוכה במשך כ -30 שניות, או עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
לעטוף את הבצק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר במשך כשעה. (בשלב זה, הבצק יכול להיות מאוחסן במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד 2 שבועות. אם קפוא, להפשיר אותו במקרר לילה לפני השימוש.) 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
אם מכינים קליפה, הכינו צלחת פאי בגודל 9 אינץ'. אם מכינים קונכייה טארט, קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניחים טבעת טארט 10 אינץ ' על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
הסר את הבצק מהמקרר ולתת להתרכך בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות. באמצעות מערוך, מפץ ולשטח את הבצק לדיסק בעובי של 1/2 אינץ'. קמח את משטח העבודה, ולאחר מכן מפזרים את דיסק הבצק עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מגלגלים את הבצק לעיגול בקוטר 10 עד 11 אינץ 'ובעובי של 1/4 אינץ' עבור קליפה פאי 9 אינץ', או על 12 אינץ 'בקוטר ובדיוק מתחת 1/4 אינץ' עבה עבור פגז טארט 10 אינץ'. ודא משטח העבודה הוא משוריין היטב כך הבצק לא מקל על זה, ולוודא את הדיסק עצמו הוא משוריין מספיק טוב כדי לשמור על הפינים מלהידבק אליו.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
רול ממרכז הדיסק החוצה, בעדינות לסובב את הדיסק רבע סיבוב לאחר כל גליל כדי להבטיח את הדיסק נמתח באופן שווה לתוך מעגל נחמד. אל תדאג אם הבצק נשבר קצת, במיוחד לקראת הקצוות. אתה יכול בקלות לתקן כל דמעות ברגע שיש לך בשורה את המחבת. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגלגלים את עיגול הבצק סביב הסיכה ולאחר מכן פורשים אותו על גבי מחבת הפאי 9 אינץ 'או טבעת טארט 10 אינץ'. לחץ על הבצק היטב לתוך החלק התחתון והצדדים של המחבת או הטבעת, ולהשתמש בכל שאריות או חתיכות מוזר כדי לתקן את כל דמעות או חתיכות חסרות. ודא את הפנים כולו מכוסה היטב עם בצק, ולאחר מכן לחץ בפעם האחרונה כל הדרך מסביב כדי להבטיח כל חורים כבר תוקנו. לקצץ את קצה הבצק כך שהוא אפילו עם שולי המחבת או הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מקררים את הקונכייה לפחות 30 דקות. הגלוטן צריך קצת זמן להירגע כדי שהמאפה לא יתכווץ בתנור. (פגז מאפה יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד ומקורר עד 1 יום או קפוא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים ישירות מהמקרר או המקפיא.)  
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. 
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה תיל. אם אתה מכין עוגת טארט, הסר את טבעת טארט. המשך לפי ההוראות במתכונים בודדים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
15
כדי להפוך את המוס, מניחים את השוקולד בקערה קטנה חסינת חום. בסיר בינוני, לשלב את הקרם ואבקת קפה מיידית ו לחלוט על חום בינוני גבוה (בועות להתחיל להיווצר סביב קצה המחבת, אבל הקרם לא רותח).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
יוצקים את תערובת קרם חם על השוקולד ולתת לשבת במשך כ 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא בעדינות עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל קטן, מערבבים במלח, מכסים בחוזקה, ומקררים לפחות 8 שעות, או עד שהוא לחלוטין, מקורר לחלוטין, או עד 3 ימים. כמה שעות זה לא מספיק כאן. בגלל הקרם כבר מחומם, זה לא להלהיב כראוי אלא אם כן הוא קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
כדי להפוך את מילוי הקרמל, מניחים את הסוכר בתחתית סיר בינוני ושופכים לאט במים. מערבבים בעדינות כדי להרטיב את הסוכר. אם כל גבישי סוכר נצמדים לצדדים של המחבת, לצחצח אותם עם מברשת מאפה טבול במים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
מניחים את המחבת על חום גבוה ולהשאיר אותו ללא הפרעה עד התערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת. (אתה רוצה להימנע התגבשות של סירופ, אשר יכול לקרות אם המחבת מופרעת לפני הסוכר מתחיל צבע.) ואז להמשיך להרתיח במהירות מבלי להזיז את המחבת עד סירופ הסוכר מתחיל caramelize. זה ייקח 3 עד 4 דקות: סירופ סוכר יהיה להרתיח בזעם; ואז כפי שהוא מתעבה, זה יהיה להרתיח יותר רפה; ואז תראה כמה סירופ מתחיל צבע להכהות סביב קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
כאשר אתה רואה צבע במחבת, בעדינות לסובב אותו בתנועה מעגלית כך הסוכר caramelizes באופן שווה. הסירופ יתחיל להפוך לחום זהוב, ואז כשתסובבו את המחבת, הסירופ ימשיך להיות כהה יותר ואז כהה יותר. כדי לבדוק את הצבע האמיתי של הקרמל, להטות את המחבת כך שתוכל לראות את הסירופ מכסה את הקרקעית. זהו הצבע בפועל של הקרמל, ואתה רוצה להמשיך לבשל את הקרמל עד שכבה זו היא ענבר עמוק חום. זה לוקח רק שניות עבור קרמל לעבור נהדר שרוף, כדי להיות בטוח להטות ולבדוק כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
ברגע שהקרמל מוכן, מוסיפים לאט את השמנת ואז מפחיתים את החום לנמוך. היזהר, כי האדים שעולה כאשר הקרם פוגע בקרמל הוא חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
21
בואו הקרמל וקרם לגמגם במשך כמה שניות עד התערובת נרגעת, ולאחר מכן להקציף לערבב בקרם. להפוך את החום עד בינוני לטאטא יחד את הקרמל והקרם (התערובת תהיה התקשחה קצת) במשך 2 עד 3 דקות, או עד שהם באים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
22
להקציף בחמאה, מלח, ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
23
הסר מהחום, יוצקים לתוך מיכל אטום אטום לאוויר, ומקררים לפחות 4 שעות או עד 1 שבוע.
24
מניחים את הקליפה טארט על צלחת שטוחה.
25
מורחים על שלושה רבעים של מילוי קרמל באופן שווה בתחתית הקליפה טארט. באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט (או מערבל כף יד או מקציף), מקציפים את מוס במהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות. תלולית המוס בקליפה, ולהפיץ אותו באופן שווה על מילוי הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
26
טפטף את מילוי הקרמל הרביעי שנותר בתבנית הצלבה על גבי המוס. באמצעות גב של סכין קטנה או מקלף ירקות, לגלח תלתלים מלוח שוקולד חלב. (ודא השוקולד הוא מעט חם, או תקבל רסיסים במקום תלתלים.) לקשט את העוגה עם תלתלים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
27
צ ' יל לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
28
הטארט יכול להיות מאוחסן במיכל אטום במקרר עד 8 שעות.