טארט שוקולד חלב ממולח בקרום בייגלה
מתכון עוגת שוקולד חלב מלט בקרום בייגלה יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 1. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 260 גרם של שומן, וסך הכל 3959 קלוריות. אם יש לך שוקולד מריר, סוכר ממתקים, משחת שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה, עוגיות שוקולד צ'יפס חלב, בוטנים ובייגלה שיבולת שועל, ו עוגת שוקולד חלב עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים פירורי בייגלה וסוכר של קונדיטור במעבד מזון.
יוצקים פירורי בייגלה לתוך קערה ומוסיפים חמאה מומסת. מערבבים יחד עד תערובת הוא רטוב. לחץ באופן שווה לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת טארט עגול 9-in או 4 אינץ 'x 13 אינץ' מחבת טארט מלבני.
אופים במשך כ 8-10 דקות עד הקרום מרגיש מוצק.
מערבבים את שני השוקולדים בקערה בינונית.
מערבבים קרם ואבקת חלב מלוחים בסיר קטן ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים קרם על השוקולד ולתת לשבת לרגע. מערבבים לשלב עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת חלקה.
מניחים קרם וניל שעועית להדביק לתוך קערה נקייה של מערבל לעמוד.
להקציף עד פסגות רכות רק להתחיל להיווצר.
מוסיף את הסוכר של קונדיטורים ולהקציף רק כדי לשלב מעט המשרד למעלה-לא overwhip.