קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף אפוי במרינדה

עוף אפוי במרינדה
המתכון של עוף אפוי במרינדה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כ -55 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 191 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם טבעות קייל ותפוח מתובל, מלח בצל, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 51% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כנפי עוף במרינדה , סלמון אפוי במרינדה וסלמון אפוי במרינדה .

הוראות

1
בכוס מדידה משלבים רוטב לסלט ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2
יוצקים 3/4 כוס לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף עוף. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים למשך 4 שעות או לילה, הופכים מספר פעמים. מקררים את שאר המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מסננים את המרינדה של העוף.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
4
מניחים את העוף, עם העור כלפי מעלה, על רשת בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מפזרים מלח בצל ומלח שום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45-60 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות, מברישים מדי פעם במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מקשטים את המגש בטבעות קייל ותפוח אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
כרובכרוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

סאות'רן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ריזלינג בילטמור אסטייט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
בילטמור אסטייט ריזלינג
בילטמור אסטייט ריזלינג
מאוזן להפליא עם ניחוחות משמש מתוקים, טעמי דבש קלים וסיומת פריכה.