קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה

טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה
טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, שוקולד חלב, בייגלה גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט שוקולד חלב ממולח בקרום בייגלה, עוגת שוקולד חלב עם קרום בייגלה, ו טארט שוקולד בייגלה.

הוראות

1
במערבל חשמלי עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם 3/4 כוס של בייגלה ואת הסוכר ' ממתקים במהירות נמוכה עד שמנת. מקציפים את הקמח והביצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
הוסף את 1/2 הנותרים כוס בייגלה, כדי להיות בטוח להשאיר כמה חתיכות בייגלה ללא פגע. לשטח את הבצק בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף במקרר עד צונן, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מרדדים את הבצק בין יריעות ניילון לעטוף לסיבוב 12 אינץ'. לקלף את הסדין העליון ולהפוך את הבצק על מחבת טארט מחורצת 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק אל הפינות ותקן כל דמעות. חותכים את הבצק התלוי ומקררים את הקליפה במשך 30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
מרפדים את הקליפה בנייר קלף וממלאים במשקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
אופים במשך כ 30 דקות, עד כמעט להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את הקלף ואת המשקולות ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, עד פגז טארט הוא מוצק; לכסות את הקצה עם לסכל אם הוא כהה יותר מדי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו הקליפה להתקרר לחלוטין.
9
מברישים את השוקולד המומס על הקרקעית ומעלה את הצד ומקררים במשך 10 דקות, עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה. את החום, להוסיף את השוקולד חלב ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
להעביר את המילוי לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
יוצקים את המילוי לתוך הקליפה ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות.
14
מפזרים מעט מלח ים וכעכים מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
15
חתוך לטריז, למעלה עם קרם פראש; לשרת.