קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה

טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה
טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, שוקולד חלב, בייגלה גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט שוקולד חלב ממולח בקרום בייגלה, עוגת שוקולד חלב עם קרום בייגלה, ו טארט שוקולד בייגלה.

הוראות

1
במערבל חשמלי עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם 3/4 כוס של בייגלה ואת הסוכר ' ממתקים במהירות נמוכה עד שמנת. מקציפים את הקמח והביצה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
הוסף את 1/2 הנותרים כוס בייגלה, כדי להיות בטוח להשאיר כמה חתיכות בייגלה ללא פגע. לשטח את הבצק בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף במקרר עד צונן, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מרדדים את הבצק בין יריעות ניילון לעטוף לסיבוב 12 אינץ'. לקלף את הסדין העליון ולהפוך את הבצק על מחבת טארט מחורצת 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק אל הפינות ותקן כל דמעות. חותכים את הבצק התלוי ומקררים את הקליפה במשך 30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
מרפדים את הקליפה בנייר קלף וממלאים במשקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים במשך כ 30 דקות, עד כמעט להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את הקלף ואת המשקולות ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, עד פגז טארט הוא מוצק; לכסות את הקצה עם לסכל אם הוא כהה יותר מדי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
בואו הקליפה להתקרר לחלוטין.
9
מברישים את השוקולד המומס על הקרקעית ומעלה את הצד ומקררים במשך 10 דקות, עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
10
בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה. את החום, להוסיף את השוקולד חלב ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
להעביר את המילוי לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
יוצקים את המילוי לתוך הקליפה ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות.
14
מפזרים מעט מלח ים וכעכים מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
15
חתוך לטריז, למעלה עם קרם פראש; לשרת.