טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה
טארט שוקולד חלב עם קרום בייגלה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, שוקולד חלב, בייגלה גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט שוקולד חלב ממולח בקרום בייגלה, עוגת שוקולד חלב עם קרום בייגלה, ו טארט שוקולד בייגלה.
הוראות
במערבל חשמלי עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם 3/4 כוס של בייגלה ואת הסוכר ' ממתקים במהירות נמוכה עד שמנת. מקציפים את הקמח והביצה.
הוסף את 1/2 הנותרים כוס בייגלה, כדי להיות בטוח להשאיר כמה חתיכות בייגלה ללא פגע. לשטח את הבצק בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף במקרר עד צונן, לפחות 30 דקות.
מרדדים את הבצק בין יריעות ניילון לעטוף לסיבוב 12 אינץ'. לקלף את הסדין העליון ולהפוך את הבצק על מחבת טארט מחורצת 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק אל הפינות ותקן כל דמעות. חותכים את הבצק התלוי ומקררים את הקליפה במשך 30 דקות או עד המשרד.
מרפדים את הקליפה בנייר קלף וממלאים במשקולות עוגה.
אופים במשך כ 30 דקות, עד כמעט להגדיר.
הסר את הקלף ואת המשקולות ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, עד פגז טארט הוא מוצק; לכסות את הקצה עם לסכל אם הוא כהה יותר מדי.
בואו הקליפה להתקרר לחלוטין.
מברישים את השוקולד המומס על הקרקעית ומעלה את הצד ומקררים במשך 10 דקות, עד שנקבע.
בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה. את החום, להוסיף את השוקולד חלב ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
להעביר את המילוי לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
יוצקים את המילוי לתוך הקליפה ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות.
מפזרים מעט מלח ים וכעכים מרוסקים.
חתוך לטריז, למעלה עם קרם פראש; לשרת.