קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד קרמל מלוח

טארט שוקולד קרמל מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד קרמל מלוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 603 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך חלמון ביצה, אבקת קקאו מעובד הולנדי, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2303 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו טארט שוקולד קרמל מלוח, עוגת קרמל מומלחת עם שוקולד, ו טארט קרמל מלוח שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את פגז טארט: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכר' ממתקים יחד עד בשילוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את החלמון, וניל ומכים עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. לנפות את הקמח, קקאו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
3
מערבבים על מהירות נמוכה, רק עד הבצק מגיע יחד. עבור כל כתמים יבשים, לערבב ביד כדי אפילו אותם. צור את הבצק לדיסק ועטוף בפלסטיק. צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל 350 ° F. על משטח מקור קל, לגלגל את הדיסק של בצק מקורר עד שהוא פשוט ביישן של 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגלגלים את הבצק סביב המערוך, ומעבירים בזהירות למחבת הטארט. לחץ על הבצק לתוך המחבת, תיקון כל חורים עם בצק עודף. לצנן את הקליפה לפחות 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לקצץ את הקצוות של טארט כך שהם שטוחים ואחידים. קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים במשך 20 דקות, מסתובב באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את המשקולות ואת אניה, לאפות במשך חמש דקות נוספות. לאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים 4 אונקיות (1/2 כוס) של מים בתחתית סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הסוכר וסירופ תירס ומבשלים את התערובת על חום בינוני גבוה. לשטוף את הצדדים של הסיר באמצעות מברשת מאפה טבול במים קרים. התערובת תתחיל להפוך ענבר ועשן קצת, ובנקודה זו, אתה צריך לסובב את התוכן אפילו את התערובת. לאחר כ -10 דקות, יהיה לך קרמל ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר אותו מהחום, להוסיף את החמאה, שמנת, קרם פרש, ומלח (להיזהר כמו שאתה עושה, תערובת הקרמל יהיה רפרוף), ולהקציף עד הקרמל הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את הקרמל החוצה לתוך פגז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
תן טארט לשבת במשך 1 שעה, עד הקרמל הוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
כדי להפוך את זיגוג השוקולד: להביא את הקרם לרתיחה ומניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
יוצקים את השמנת על השוקולד ומאפשרים לו לשבת במשך כמה דקות כדי להמיס את השוקולד. מערבבים את הגנאש עם מרית גומי עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
יוצקים אותו על החלק העליון של עוגת הקרמל, להטות את הטארט סביב כדי להפיץ אותו באופן שווה. אפשר לשוקולד לקבוע בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה (עבור טארט עם קרמל נוזלי) או במקרר לפחות שעה (עבור קרמל מוצק, לעיס).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
9
מפזרים מלח ים ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם