טארט תאנים חמאה חומה
צריך מתאבן צמחוני? טארט תאנים חמאה חומה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך סוכר מגורען, שעועית וניל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראוניס חמאת בוטנים חמאת בוטנים חמאת בוטנים חומה {שבוע חמאה חומה}, עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם קרמל חמאה חומה {Brown Butter Week}, ו עוגות מיני מרופדות חמאה חומה עם חמאה חומה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את tartlets: מחממים התנור ל 35
ממיסים את החמאה בסיר על אש נמוכה
ומבשלים עד שהוא חום ומריח אגוזים, אז בואו מגניב. מערבבים בקמח, הן סוכרים והן
מפזרים 1 כף מים, במידת הצורך, כדי לעזור הבצק להתקבץ יחד. הפוך על משטח מקומח ללוש שלוש או ארבע פעמים, או רק עד הבצק מגיע יחד.
לגרוף בצק כוס 1/4 לתוך כל אחד 6 כוסות מאפין-פאן לא מקל. לחץ על הבצק למטה באמצע ומעט למעלה לאורך הצדדים כדי ליצור צורה כוס. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מניחים 1 כף ריבה תאנה גדושה במרכז כל טרטלט ואופים עד הזהב, 35 עד 40 דקות. מגניב מעט, ואז להסיר מהמחבת.
מחממים את הבורבון, הסוכר, 1/2 כוס מים ואת תרמיל וניל וזרעים בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את התאנים והציידים עד שהם שמנמנים והנוזל הוא מתקתק, כ -15 דקות.
מגישים את tartlets עם התאנים, הרוטב שלהם מנה של קרם fraeche.